Adres
5665 PL Geldrop

Bellen
06-30490522

KvK
55521517

Zelfkritiek en terroriseer in je hoofd!

zelfkritiek

Van Zelfkritiek naar Zelfvertrouwen

Na elke IEMT-sessie ben ik weer verwonderd van het effect. Dan denk ik bijvoorbeeld aan een indrukwekkende ervaring met een klant die worstelde met verwoestende gedachten. Zij ging van zelfkritiek naar zelfvertrouwen. Een druk hoofd is helaas niet uniek is. Ze vertelde mij dat haar hoofd haar terroriseerde.

Elke keer als ze een goed idee had, werd het direct door haar eigen gedachten afgekraakt. Ze voelde zich waardeloos en geloofde dat ze nooit iets zou kunnen bereiken. Zelfkritiek is zo niet helpend, het is een beschermingsmechanisme dat niets beschermt.

Waar begin je wanneer een verhaal veel elementen bevat waar Verbetering mogelijk is?

We begonnen met het aanpakken van haar emoties. En dan met name de emoties die haar zelfvertrouwen ondermijnden, zoals zelfkritiek. Door middel van IEMT hebben we deze emoties verzwakt. Dit gaf haar een adempauze en het vertrouwen om verder te gaan. Ze was in shock door het directe effect van IEMT.

Inzichten uit het Familiesysteem

Tijdens onze sessies ontdekte we dat haar zelfbeeld grotendeels was gevormd door de meningen van haar familie. De zelfkritiek was niet van haar. We onderzochten haar familiesysteem en daardoor kwam ze tot belangrijke inzichten. Ze was tot tranen toe onder de indruk van deze nieuwe perspectieven.

Loslaten van Zelfkritiek

Met deze inzichten konden we verder werken aan haar zelfbeeld. Ze werkte hard, liet veel los en toonde ongelooflijke moed door haar eigen gedrag te willen zien. Ze besloot niet langer het slachtoffer te zijn, maar de regie over haar leven terug te nemen. En langzaam werd ze weer de Koningin die ze altijd al is geweest. Zelfkritiek transformeerde langzaam in zelfvertrouwen.

We zullen elkaar nog wel zien om dit stevig te verankeren in haar brein, maar we hebben een goede 1e stap gezet.

Dankbaar voor IEMT

Op momenten zoals deze ben ik dankbaar dat ik mijn ervaringen en kennis mag inzetten voor het welzijn van een ander. Zelfkritiek is slopend. Het is een eer om haar te mogen helpen inzien dat ze prachtig en krachtig is. Ik ben zo blij dat ik kennis heb mogen maken met IEMT en deze techniek mocht toevoegen aan mijn rugzak met diverse technieken om beweging te krijgen in dat wat vast zit.

Ben jij klaar voor Verandering?

Herken jij iets in dit verhaal? Voel jij je soms ook overweldigd door negatieve gedachten? Wil je de regie over je leven terugnemen en je ware kracht ontdekken? Neem vandaag nog jouw eerste stap en neem contact met mij op.  Ontdek zelf hoe IEMT jou kan helpen transformeren.

Jouw reis naar emotionele vrijheid begint hier.

Lees meer over IEMT >

of bel naar 06-30490522

Nieuwste artikelen:

Uitgelicht

Video afspelen over breinklas

Een bijeenkomst in het Content Café waar ik een smoothie presenteerde: Hoe werkt je Brein?

Wil je op de hoogte blijven?

Laat je mailadres achter en ik stuur je informatie om je balans te houden en mentaal gezond te blijven. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *