Winst & Balans programma

Je hebt bewust een keuze gemaakt om te gaan ondernemen zodat jij kunt doen waar je energie van krijgt, in plaats van dat de dagen je energie kosten.

Gefeliciteerd dat je kiest voor jezelf!

Tof dat jij je dromen gaat waarmaken! Alléén dromen niet werkt. Werken voor je dromen wél!

Ik ben er voor jou!

Een jaar lang leer ik je alles over Content Schrijven & Content Zijn

Er komt veel op je af, hoe houd je je energie hoog?

Je bedrijf starten na een burn-out

Wat gaaf dat je jouw bedrijf hebt opgestart nadat je uit een diepe put bent geklommen. Volg je hart, want dat klopt altijd.
Maar geloof niet in sprookjes, een bedrijf opstarten is hard werken. Maar als je doet wat je graag doet, voelt dat niet zo.
Nu is het zaak om je bedrijf tot een succes te maken en zelf in balans te blijven.

Ik ben mijn bedrijf gestart na mijn burn-out en er kwam veel op mij af. Ik had (gelukkig) geen idee waar ik aan begon.  Zo vond ik stap voor stap mijn weg als ondernemer. Dit heeft enorm veel tijd, energie en geld gekost. Ik wil jou helpen het sneller en beter te doen.

Het blijft een uitdaging

Als je kiest voor het ondernemerschap dan heb je gekozen om jouw leven in te kleuren zoals jij dat wilt. Maar dat wil niet zeggen dat je dat alleen moet doen. Het kiezen van de juiste hulp is de 1e stap naar succes.

 

Je activiteiten moeten op elkaar aansluiten

Marketingwiel

Welke stappen moet je nemen om jezelf zichtbaar te maken bij jouw ideale klant?

Website

Je telt niet mee als je geen website hebt. Maar wat schrijf je op je website? Hoe richt je jouw website goed in?

Funnel

Wat is een funnel en wat heb je nodig om contact te maken met jouw ideale klant?

Content schrijven

Content = King
Maar hoe start jij het gesprek met jouw ideale klant? Hoe schrijf je overtuigende content? Wat doe je met social media?

Houd je balans

Als je goed voor je bedrijf én je klanten wilt zorgen is het vooral belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Hoe houd je jouw brein gezond?

Is succes een keuze? Of voelt het best een beetje zwaar?

Een burn-out voorkomen

Je voelt dat er meer inzit dan dat er nu uitkomt. Je hebt al heel wat challenges, trainingen, e-books en boeken gelezen. Veel heb je al uitgevoerd. Je hebt een website, je hebt social media kanalen, je hebt misschien zelf al een mailinglijst. 

Maar je hebt het gevoel dat je hard werkt zonder resultaat. Zit je marketingwiel wel goed in elkaar? Of zitten er stokken in je marketingwiel waardoor dit wiel niet voor je gaat draaien? Ik ga samen met jou opnieuw terug naar de tekentafel zodat we alle stokken opsporen en kunnen verwijderen. 

Als je zo hard werkt zonder het gevoel te hebben dat het resultaat oplevert kan het best zwaar aanvoelen. Hoe houd jij je energie hoog? Hoe zorg je dat je energietank niet leegloopt? 

Als je dit gevoel herkend, weet dan dat je niet de enige bent. Ben je tussen de 35 en 65 jaar? Dan heb je iets minder dan 50% kans dat je omvalt door een burn-out. Ben je jonger dan heb je zelfs 62% kans op uitval. 

Voorkom dit door niet alleen goed voor je bedrijf te zorgen, maar ook goed voor jezelf! 

 

Wat zeggen anderen
Celine
Interieur expert
"Bloggen, nieuwsbrieven, social media en neuromarketing. Ik dacht dat ik het nooit zou begrijpen. Maar de lessen zijn eenvoudig te volgen en geven energie. Bovendien kon ik direct mijn vragen stellen. Heerlijk interactief. Ook fijn om met andere ondernemers te sparren."
Annemieke
Spiritueelcoach
"Jolanda is enthousiast een doorzetter ze is een inspirator en creatief. "
Karin
Kindercoach + Therapiehond
"Jolanda is professioneel, integer en kijkt met andere ogen maar laat je zelf zien waar het niet klopt."
Danielle
Sqribox
"Waar ik aan het begin van het proces geen idee had hoe ik moest beginnen, had ik aan het einde van het traject het volste vertrouwen dat ik het proces snapte en voor de andere doelgroepen prima zelf kon aanpakken."
Monique
Wandelcoach
"Jolanda heeft kennis van zaken is hulpvaardig en betrokken. Bovendien is het gewoon een leuk mens. Ze geeft je genoeg kennis en werk, maar daar heb je uiteindelijk zelf het meeste aan."
Petra
Businesscoach
"Jolanda is een pittige tante met lef, zelfbewust en durft uit haar comfortzone te stappen."
Leonie
Fotograaf
"Het is fijn om van iemand met kennis hierover te horen wat zij ziet en wat verwarrend werkt. Daarbij vond ik het vooral fijn dat het niet alleen om het benoemen van de problemen gaat maar ook over de oplossingen."

Doen wat je graag doet en daar succesvol in zijn

Als je bent gestart met je bedrijf vanuit een burn-out wil je niet opnieuw in de stress schieten omdat je niet weet wat je moet doen of moet schrijven om klanten naar je toe trekken.

Het programma Winst & Balans is een trainings- en mentorprogramma gericht op positieve energie. Jij gaat stralen en dat gaan we vertalen in overtuigende content zodat jouw bedrijf de aandacht krijgt die het verdiend. We gaan je marketingwiel vullen met overtuigende content zodat je niet meer op zoek hoeft te gaan naar klanten, maar dat de klanten die bij jou passen als een magneet naar je toe worden gezogen.

De motor van dit marketingwiel ben jij. We gaan dus ook goed voor jou zorgen. Durf jij in de spiegel te kijken en je blokkades aan te pakken?

Content Zijn

Content Schrijven

Online leeromgeving

Ik doe alleen nog maar wat ik leuk vind

Waarom blijf je hangen?

Zelfontwikkeling is je grootste goed. Dat heb je gemerkt toen je uit de put aan het klauteren was. Het feit dat je op deze pagina komt geeft aan dat je niet bang bent om in de spiegel te kijken en dat je wilt groeien. Daarom wil ik graag met je werken.

Je weet wat je wilt en je bent misschien zelfs al gestart om jouw bedrijf succesvol te maken. Maar je merkt dat het nog niet lekker loopt. Er is zoveel informatie te krijgen. Je surft je suf op YouTube, doet mee met gratis challenges, volgt goeroes en luistert elk vrij momentje naar podcasts.

Super goed! Want alles wat je doet brengt je dichter bij je doel. Maar al die versnippering en verschillende adviezen houden je tegen. Soms lijken experts elkaar tegen te spreken. Wat is nu wijsheid?

Wil je echt stappen maken dan moet je wat gaan doen! Laat de versnippering los en ga voor focus! Ga wat doen!

Direct Actie
Overtuigingskracht
Eigenheid
Niet twijfelen

Ik neem je stap voor stap mee naar de volgende fase van je bedrijf. Weerstand hoort daarbij. Maar ik ga je door die weerstand heen trekken. Ik leer je waarom je weerstand voelt en hoe je daar doorheen kunt breken.

Ik laat je zien dat succes met je bedrijf 1 op 1 verbonden is met jezelf. Als jij groeit, groeit je bedrijf met je mee. Stagneer jij, dan stagneert je omzet.

Omdat veranderen tijd en begeleiding kost ben ik een volledig jaar jouw mentor en coach. We hebben regelmatig contact we leggen een WhatsApp-hulplijn aan zodat je altijd met dringende vragen ergens terecht kunt.

Ben je klaar om een verschil te gaan maken?

Een eigen online omgeving voor leden

Winst & Balans Programma

Communicatie

Persoonlijk en betrokken.
Directe communicatielijnen en een WA-hulplijn

Mobiel

Leren waar en wanneer jij dat wilt. De Content Academie heeft ook een App.

Winst

Verdienen met dat wat je het allerliefste doet

Balans

Goed zorgen voor je bedrijf, je klanten én jezelf!

Briljant

We werken met een briljant systeem. Je richt je eigen marketingwiel in.

Content

Je leert een ContentSysteem waarmee je met gemak klanten naar je toe weet te trekken

Ik werk alleen met ondernemers die bij mij passen

Zijn wij een goede match?

Ik vind het zo cool dat jij voor jezelf hebt gekozen. Zonder dat ik je ken ben ik trots op je!

Want ik weet hoe uitdagend het kan zijn om er helemaal voor te gaan. Maar ik weet ook dat als je dat doet, dat je een Content Leven hebt. Jij bepaalt zelf hoe jij jouw leven inkleurt.

En ik wil je daarbij begeleiden.
Maar alleen als we een goede match samen zijn.

Het is niet alleen voor jou belangrijk dat je een goed gevoel over mij hebt. Het is voor mij ook belangrijk dat ik een goed gevoel over jou heb.

We trekken immers een jaar lang samen op en er zijn maar een beperkt aantal plaatsen voor dit intensieve programma. Om succes te halen is het belangrijk dat we een goede match zijn.

100% commitment

Ik geef 100% commitment aan jou. Ik verwacht van jou dat je 100% commitment aan jezelf en je bedrijf geeft. En daardoor ook aan dit programma en aan mij.

Ik bied je een gratis Content Gesprek aan van maximaal een uur waarin we samen gaan kijken waar je staat en waar je naartoe wilt.

Om helder te krijgen of we een goede match zijn heb ik alvast een paar vragen voor je om te beantwoorden. Na het beantwoorden van de vragen stuur ik je een uitnodiging om een afspraak met mij te plannen. 

Eerlijk zijn naar elkaar en respect hebben voor elkaars tijd ligt als waarde onder deze procedure.

Winst en balans programma

333,- per maand

Interesse: Plan een vrijblijvend Content Gesprek zodat we kunnen kijken of we bij elkaar passen.

Content Trainer
Bedankt voor je bezoek

Als Brabander kan ik je niet laten gaan zonder je iets aan te bieden.

Downloaden Starterskit

Deze tools maken het gemakkelijker om je vindbaarheid te vergroten.