Adres
5665 PL Geldrop

Bellen
06-30490522

KvK
55521517

Wil jij mijn valentijn zijn?

Wil je mijn Valentijn zijn?

Veel singles verlangen naar de woorden: Wil jij mijn valentijn zijn?

Maar waarom zou je wachten op die vraag? Stel die vraag gewoon aan jezelf!

Valentijnsdag staat voor de deur en terwijl de datingwereld zich haast om de perfecte Valentijn te vinden kies jij voor een andere benadering. Ga voor de spiegel staan en vraag aan jezelf: “Wil jij mijn Valentijn zijn?”

Laten we verwachtingen over boord gooien en kijken hoe we van deze dag een geweldige, gezellige en leuke ervaring kunnen maken, zonder de zwaarte van gemis of jaloers gegluur naar anderen, maar met lichtheid en plezier.

Stap 1: Een date met jezelf

Stap voor de spiegel en stel jezelf de vraag: “Wil je mijn Valentijn zijn?” Ja, natuurlijk! Begin met het plannen van een speciale date met jezelf. Denk aan activiteiten waar je van houdt en die je blij maken. Het kan iets simpels zijn zoals een wandeling in de natuur, het bekijken van je favoriete film, een uitgebreid bad nemen,  of misschien een kookavontuur waarbij je jezelf trakteert op een heerlijke maaltijd.

Stap 2: Luister naar je verlangens

Nu je jezelf hebt uitgenodigd voor een Valentijnsdate, is het tijd om te luisteren naar wat je echt gelukkig maakt. Vergeet de verwachtingen van anderen en concentreer je op wat jou vreugde brengt. Misschien heb je zin om te dansen in je woonkamer op je favoriete muziek, een boek te lezen dat al een tijdje op je verlanglijstje staat, of een creatief project aan te pakken waar je enthousiast over bent. Volg je hart en geef eraan toe. Wat wil je écht doen?

Stap 3: Maak het leuk en luchtig

Valentijnsdag hoeft niet serieus te zijn. Maak er een dag van vol met plezier, lichtheid en vreugde. Organiseer een spelletjesavond met jezelf, waarbij je je favoriete bordspellen speelt of nieuwe kaartspellen uitprobeert. Bak een heerlijke traktaties voor jezelf, maak een grappige fototentoonstelling van je favoriete herinneringe, knip en plak een visionboard, schrijf in je dagboek of organiseer een thuis-spa-avond met gezichtsmaskers en ontspannende muziek.

Stap 4: Geniet van het moment

Het belangrijkste is om te genieten van het moment en jezelf toe te staan plezier te hebben. Vergeet de druk om aan bepaalde verwachtingen te voldoen en omring jezelf met positieve energie. Maak van deze dag een viering van zelfliefde en vreugde. Ben je eigen valentijn en je hebt niemand meer nodig om jou gelukkig te maken!

Wil je mijn Valentijn zijn? Absoluut! Laten we samen een geweldige dag van maken, vol plezier, lichtheid en liefde – allemaal gericht op ik.

Ben je vergeten hoe het voelt om gelukkig te zijn? Weet je niet meer wat je leuk vindt? Of zitten emoties in de weg op weg naar dat geluksgevoel? Boek dan een kennismakingssessie en dan gaan we dat samen oplossen. Het leven is te mooi om jezelf te verstoppen achter ervaringen uit het verleden.

Nieuwste artikelen:

Uitgelicht

Video afspelen over breinklas

Een bijeenkomst in het Content Café waar ik een smoothie presenteerde: Hoe werkt je Brein?

Wil je op de hoogte blijven?

Laat je mailadres achter en ik stuur je informatie om je balans te houden en mentaal gezond te blijven. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *