Vrijheid en ondernemen

vrijheid en ondernemen

Delen mag >

Vrijheid aan m’n Hoela!

Je bent ondernemer geworden om vrij te zijn. Maar je zit vaak lang na kantoortijd nog achter je pc. Je moet natuurlijk naast het werken in je bedrijf ook nog laten zien dat je er bent en dat je wat te bieden hebt.

Maar als al die extra uren dan ook nog productief zouden zijn, dan maakt het niet zoveel uit. Je weet goed weet wat je waard bent, en je bent niet bang om zichtbaar te zijn maar hoe moet je je boodschap ook nog overtuigend op papier zetten?

​​Alles wat je schrijft lijkt op een zwak aftreksel. Waarom lukt het toch niet?

Herkenbaar?

Moet je dan maar weer een aanbieding online gooien?

Wat moet je nu nog zeggen?

Omdat je niet in een schrijfflow komt begin je je te ergeren en had je je tijd beter kunnen besteden aan andere dingen. Je denkt misschien aan hoe je met je gezin op de bank had kunnen zitten, in plaats van hier achter je pc terwijl er toch niets uit handen komt.

Maar dat denk je nu al weken. Je wilt echt meer en leuke klanten aantrekken maar je krijgt het maar niet in je vingers.

Herkenbaar?

Je staat op het punt om het op te geven

Voordat je het opgeeft neem je nog een tekstschrijver in de armen. Maar die beste tekstschrijver gaat allemaal moeilijke vragen stellen. Daar heb je toch helemaal geen tijd voor! Je zucht een keer diep en gaat het proces toch aan. Wat moet je anders? Als je dan de tekst krijgt en leest, is de tekst correct maar mist hij jouw bezieling.

​​Herkenbaar?​

Ja?
Wat had je dan gedacht?

Jij bent jouw bedrijf!

Als Webtekstschrijver heb ik veel ondernemers geholpen met hun teksten. Sommige ondernemers denken dat je met een paar steekwoorden genoeg input hebt om goede content te schrijven.

Ik kan met een paar steekwoorden best wel een goede tekst schrijven (al zeg ik het zelf) maar of die tekst iets doet voor jou! Dat is een heel ander verhaal.

Je kunt je teksten echt wel uitbesteden als dit in je budget past. Maar bedenk wel dat áls je wilt dat de teksten ook echt iets voor je gaan doen dat het dan jouw bezieling nodig heeft.

Jouw passie is alleen goed vast te leggen als je een intensieve samenwerking aangaat met je tekstschrijver. Hij of zij moet jou en je bedrijf door en door kennen om goed voor jou te kunnen schrijven.

Bovendien is je website is maar 1 onderdeel van je marketingwiel.

Je hebt meer nodig.

​​Wil je weten hoe dat zit?

Kijk dan eens naar het programma Content Schrijven.

 

Meer informatie >

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

negatief zelfbeeld

Negatief zelfbeeld

Heb jij een negatief zelfbeeld? Veel mensen hebben een negatief zelfbeeld. Dat is jammer! Want dat maakt jouw leven en

Leer je brein kennen

Voor een hoge productiviteit en je energie in balans.

Leer je brein kennen - burn-out preventie