Adres
5665 PL Geldrop

Bellen
06-30490522

KvK
55521517

Hoe herken je of begeleiding zinvol voor je is?

Je bent hier! Dat ben je niet voor niets. Als je overbelast bent uit zich dat in allerlei vormen. De meest voorkomende klachten van stressoverbelasting zijn: 

  • Je kunt je niet meer goed kunnen concentreren
  • Je bent motioneel (kort lontje of snel huilen) 
  • Je hebt een vreemde soort van vermoeidheid
  • Er ontstaan vage lichamelijke klachten
  • Je zit steeds vaker in een conflict
  • je hebt geen zin om je schouders er onder te zetten (je hebt er de puf niet meer voor) 

De mensen die bij mij begeleiding zoeken zijn ambitieuze mensen met een groot doorzettingsvermogen. Dat is ook de reden waarom jij je nu zo voelt. 

Waarom is begeleiding zinvol?

Om weer grip op je emoties te kunnen krijgen is verandering nodig. Veranderen wanneer je brein optimaal werkt is al moeilijk, maar wanneer je overbelast bent is dat bijna onmogelijk!

Zeker als je niet weet hoe. Als je hierbij begeleiding hebt wordt je inzet in ieder geval beloond. Dat voorkomt teleurstelling en verder afzakken naar bijvoorbeeld een depressie.

Hoe Wordt je begeleid?

De begeleiding bestaat uit een combinatie van pesoonlijke gesprekken, oefeningen en e-learnings. Met een persoonlijkheidsprofiel op zak weet je exact hoe jij in elkaar steekt, maar ook hoe je beter kunt omgaan met anderen. 

Maak van je ambitie een kracht voor een
content ik-tijd - Content Praktijk leven! 

Doe maar net of jij de Koningin bent

Het klinkt een beetje raar en misschien zelfs een beetje kinderachtig. Maar ik ben bloedserieus. Pak je eigen regie!

Als jij in de spiegel kijkt en jij denkt dat jij de Koningin bent (of Koning natuurlijk) dan ga je direct recht staan met je schouders naar achteren. Dat doet wat met de fysiologie in je lichaam. Je denkt in overvloed en misschien wel in macht. Je voelt je mooi, gezien én gehoord.

Niemand negeert de Koningin

Alle ‘net doen alsof emoties’ zijn mega krachtig voor je brein en bepalen je je staat van zijn. Zo pak je de regie over jouw leven.

Hoe laad jij je batterij weer op

Jij wilt het beste uit jezelf halen en goed werk leveren. Daarvoor moet je in balans zijn. In balans met lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Het is belangrijk dat je jouw brein de aandacht geeft die het verdiend.

Heb jij het gevoel dat je de regie verliest? 

Heb je het gevoel dat je allerlei ballen in de lucht probeert te houden maar je de zin erin verliest? Heb je het gevoel dat je geen keuzes hebt maar geleefd wordt? 

Dit zijn de eerste tekenen van overbelasting! Dat kan niet de bedoeling zijn

Laad je energie weer op!

Om energie te kunnen geven moet je ook energie verzamelen. Logisch toch? Hoe laad jij je energie weer op? In het energieoplaadboekje staan een paar leuke suggesties. 

Ik ben jouw cheerleader

Ik sta 100% aan jouw kant en denk met je mee. Juist omdat ik 100% aan jouw kant sta houd ik je soms een confronterende spiegel voor. Simpelweg omdat je dat zelf niet kunt. 

Een Koningin kent ook Protocollen

Hoe pak jij de regie (terug) over jouw leven? Er ‘moet’ tenslotte ook van alles!

Een Koningin heeft zich ook te houden aan protocollen. Aan regels. Jij hebt waarschijnlijk ook het gevoel dat jij je te houden hebt aan geschreven en ongeschreven regels. 

Als je daarmee omgaat alsof je de Koningin bent ga je anders tegen jouw leven aankijken. En dat is mega krachtig.

Bekijk wat je vandaag al kunt doen!