Veranderen is makkelijk stappenplan

veranderen is makkelijk

Delen mag >

Je huidige situatie veranderen is heel simpel

Je huidige situatie veranderen naar een voor jou ideale situatie is eigenlijk heel simpel.
Als je er over nadenkt is het niets meer dan het volgen van een paar stappen.

Daarom heb ik het veranderen is makkelijk stappenplan voor je gemaakt. Als je er over nadenkt hoef je maar een paar stappen te maken om te veranderen. Maar waarom lukt het dan toch niet?!

Lees verder en je weet het antwoord waarom een veranderen is makkelijk stappenplan niet altijd werkt.

Veranderen is makkelijk stappenplan

Stap 1: Wat wil je bereiken?
Stap 2: Wat zijn je doelen?
Stap 3: Waar wil je heen?
Stap 4: Wat wil je neerzetten?
Stap 5: Hoe graag wil je dat er iets verandert?
Stap 6: Hoe ziet jouw ideale toekomst eruit?
Stap 7: Hoeveel stappen ben je nog verwijderd van dit ideaalbeeld?
Stap 8: Welke stappen mag je nog zetten?
Stap 9: Vier je successen!
Stap 10: Blijf je stappen zetten ook als het even tegenzit.

Voorbeeld van de eerste stappen van de veranderen is makkelijk stappenplan.

Ik wil mijn ervaringen uit het verleden inzetten om anderen te helpen om niet in een burn-out te komen of er veel gemakkelijker uit te komen dan dat ik heb gedaan. Mijn doel is om burn-out te helpen voorkomen op alle mogelijke manieren die bij mij passen. Dat maakt de wereld een beetje mooier daardoor heb ik het gevoel er te toe doen. Ik krijg daar goed voor betaald zodat ik ook mijn privé wensen kan realiseren.

Ik wil heel graag mijn ervaring, kennis en kunde inzetten om mensen inzichten en handvatten te geven om regie op hun eigen leven en emoties te houden. In mijn ideale toekomst word ik gehoord door CEO’s en managers die het welzijn van hun menselijk kapitaal willen veiligstellen. Door samen te werken bundelen we krachten en kunnen we echt een verschil maken in de wereld.

Omdat mijn breinklas (die ik hiervoor kan inzetten) digitaal is en de verbindende ontmoetingen digitaal zijn, kan ik overal in de wereld werken en ben ik niet locatie-afhankelijk.

Ondernemen en burn-out

Ook ondernemers die starten vanuit een burn-out of een product of dienst aanbieden die een burn-out helpt te voorkomen vinden hun weg naar mij. Maar ook ondernemers die tegen een burn-out aanlopen vinden de weg naar de Content Academie. De Content Academie is een waardevolle online omgeving waar betrokken ondernemers actief zijn en elkaar helpen groeien naar de volgende versie van zichzelf. Maar ook naar de volgende versie van hun business.

Persoonlijke groei en bedrijfsgroei komen samen. Want het een kan niet zonder het ander.

Deel mij ook jouw verhaal! Het is megakrachtig om het op te schrijven en te delen. Dat is de start van de verandering.

Ja maar…

Je kijkt naar het veranderen is makkelijk stappen plan en je denkt Ja maar….
Dit is het punt waarop het vaak mis gaat.
Jouw brein heeft een hekel aan verandering en komt meteen in de verdedigingsmodus.

Ja maar….. zo simpel is het niet.
Ja maar… dat is niet voor mij weggelegd.
Ja maar… ik kan dat niet.
Ja maar… wie ben ik om dat te realiseren.
Ja maar… er zijn al zoveel…
Ja maar….ik heb geen geld
Ja maar… ik heb geen tijd
Ja maar…ja maar… ja maar….

Als je iets te ja maar’en hebt dan is er iets anders aan de hand

Als het je niet lukt om het veranderen is makkelijk stappenplan te volgen dan is er vaak iets anders aan de hand.

  1. Je hebt geen duidelijke visie en missie.
  2. Je doelen zijn onduidelijk.
  3. Je perfectionisme houd je tegen.
  4. Je bent een dromer maar geen doener.
  5. Je kunt niet meer in mogelijkheden denken omdat je te lang vastzit in een sleur.
  6. Je hebt een gebrek aan commitment.
  7. Je bent verslaafd aan adrenaline.
  8. Je leeft in een gouden kooi en voelt geen noodzaak.
  9. Je hebt mensen om je heen die je energie kosten ipv opleveren.
  10. Je bent een rebel.

Je kunt hier pas iets aan veranderen als je bereid bent echt naar jezelf te kijken. Alles begint met signaleren van het probleem. Pas dan kun je werken aan een oplossing.

Herken jij een of meerdere punten bij jezelf?

Als je echt wilt veranderen dan kan dat. Heb je hulp nodig bij een van deze belemmerende overtuigingen of gewoonten? Neem dan contact met mij op als je bereid bent de volgende stappen (met mij) te maken.

1. Willen – doe een toezegging aan jezelf dat je wilt veranderen.
2. Meten – wanneer is de verandering gelukt en welke stappen mag je vieren?
3. Oefenen – ga door totdat het lukt
4. Motiveren – blijf gemotiveerd en vier ook de kleine successen!

Ben jij een type die het liever zelf doet? Volg dan mijn Breinklas zodat je controle houdt over je emoties en grip krijgt over je leven.

Volhouden

Een van mijn mentoren vertelde mij dat je het nastreven van je doelen moet zien als in de rij staan bij de Efteling voor Droomvlucht.
Je weet dat wat je te zien krijgt mooi is, je wacht al lang om het ook te mogen zien en meemaken en je komt telkens een stukje dichterbij. Maar als je door ongemak uit de rij stapt dan heb je tijd verloren voor niets. Meestal gebeurt dit als je er bijna bent maar dit nog niet ziet.
Als je nadat je uit de rij bent gestapt de droomvlucht toch wilt zien, moet je weer achteraan in de rij stappen.
Je moet dan dus weer opnieuw beginnen terwijl je er bijna was!

Dus geef niet op!

Zo heb ik mijn Breinklas voor de vierde keer gemaakt. Eerst kreeg ik feedback dat het teveel was en de filmpjes te lang. Toen kreeg ik feedback dat er te veel mailtjes binnenkwamen waardoor het niet meer te volgen was. Toen kreeg ik geen feedback meer en zag ik dat de filmpjes niet gekeken werden.

Ik kan natuurlijk zeggen, ‘laat maar’ er is klaarblijkelijk geen behoefte aan. Maar dat doe ik niet.

Waarom niet?

Ik heb een visie en missie en ik ben ervan overtuigd dat mijn Breinklas mega waardevol is voor iedereen! Maakt niet uit voor welke doelgroep. Maar dat er iets mis is met de vorm waarin ik het aanbied.

Dus nu heb ik naast mijn Content Academie een Online Leeromgeving opgezet en daar mijn uitgebreide super interessante Breinklas in gemaakt. Ik word er zelf weer enthousiast van! Ik heb mezelf zelfs weer wakker geschud met een aantal lessen van mezelf.

Zo grappig!

Online Leeromgeving

De Online Leeromgeving is nog niet klaar, ik werk er momenteel nog structureel aan (Ik blijf de stappen zetten).

Wil je alvast een voorproefje? Bestel dan mega voordelig de Breinklas zoals hij nu nog is. Tegen deze prijs en vorm wordt hij straks niet meer aangeboden.

Profiteer goed en goedkoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

negatief zelfbeeld

Negatief zelfbeeld

Heb jij een negatief zelfbeeld? Veel mensen hebben een negatief zelfbeeld. Dat is jammer! Want dat maakt jouw leven en

Leer je brein kennen

Voor een hoge productiviteit en je energie in balans.

Leer je brein kennen - burn-out preventie