Ode aan mijn Valentijn

valentijn

Delen mag >

Ode aan mijn Valentijn

Sommige zien Valentijnsdag als een commerciële dag. Een dag dat ondernemers zich in allerlei bochten wringen om geld uit je portemonnee te kloppen.

Maar ik houd van deze dag van de liefde. En dat heeft niets te maken met kopen of verkopen maar alles met verbinden. Met verbinding tussen mensen. Het heeft te maken met liefde!
Hoe mooi is dat?

Ik ben een gelukkig mens

Ik ben een gelukkig mens want ik ken veel liefde in mijn leven. Ik ben liefdevol opgegroeid in een gezin met ouders die onvoorwaardelijk van mij houden. Ik ben enorm dankbaar voor mijn bijzondere vriendinnen waarvan ik weet dat ze er altijd voor me zijn. En dat is een enorm rijk gevoel. En ik heb twee geweldige zonen waar ik extreem trots op ben en waarmee ik een bijzondere band voel. Over onvoorwaardelijke liefde gesproken!

Ik heb teleurstellende relaties gehad en ik heb daardoor dankbaar geleefd als alleenstaande moeder omdat ik niet meer geloofde in echte liefde.

Maar toch ben ik mijn Valentijn tegengekomen. En dat is bijzonder.

Ode aan mijn Valentijn Fons

Bijna twee jaar geleden liepen we elkaar tegen het lijf tijdens een carnavalsfeestje. Ik was direct geraakt door zijn openheid, zijn lach en warme ogen. Wauw, dit is een leuke man. Die wil ik graag beter leren kennen.

En nu twee jaar later kan ik zeggen dat hij nog leuker is dan ik op dat moment dacht. Ik snap ineens alle liefdesliedjes, ik voel mijn hart een sprongetje maken als ik een berichtje van hem krijg en ik tel de nachten af om weer bij hem te kunnen zijn.

Ik waardeer in hem zijn kwaliteit om met iedereen verbinding te maken. Ik heb respect voor hem omdat hij zijn leven heeft gewijd aan de veiligheid van jou en mij.

Hij heeft het talent om mij te laten lachen, zelfs als ik me niet vrolijk voel. Hij is er voor me als ik hem nodig heb, al is het maar om even te luisteren of om voor mij te zorgen omdat ik het even niet zelf kan.

Hij heeft een enorm groot hart en voor zijn familie gaat hij door het vuur.
Hij houdt van dansen en daar krijg ik knikkende knietjes van.

Hij is chauvenistisch en volgt elke sport als Nederland het maar goed doet! Mijn Valentijn is groot fan van Max Verstappen en de Formule1. En hij waardeert het enorm als ik mijn best doe om in ‘zijn’ wereld te stappen.

Mijn Valentijn is vergevingsgezind en kijkt graag naar mogelijkheden. Ook al vindt hij het heel prettig dat dingen gaan zoals hij dat voor ogen heeft, hij zal altijd openstaan voor feedback.
Ondanks dat hij van zekerheden houdt laat hij zich uitdagen om mee te gaan in mijn avontuurlijke gedachten en plannen. Hij houdt van structuur maar tolereert mijn chaos. Hij is vergeetachtig maar door zijn charme kan je niet boos op hem worden.

Mijn Valentijn is gezellig en altijd in voor een feestje of hij maakt het gezellig in huis met een kaasje, wijntje en steekt zijn haardje aan.

Hij is extreem lief voor me en accepteert me zoals ik ben waardoor ik helemaal mezelf kan zijn. Hij zoekt graag de grenzen op en daarmee daagt hij mij weer uit.

Hij brengt cadeautjes en bloemen voor me mee.

Mijn Valentijn is een geweldige vader en gaat graag met zijn kinderen naar feestjes. Hij koopt kaartjes voor alle feestjes die hij voorbij ziet komen. Ik vind het prachtig om te zien hoe zijn band met zijn kinderen is. Daarmee laat hij mij zien dat hoe mooi mens hij is.

Heb jij ook een bijzonder iemand in jouw leven?

Heb jij ook een bijzonder iemand die het verdiend om in het zonnetje gezet te worden? Laat het hieronder dan weten!

Laten we onze energie verhogen door liefde te delen en toe te laten!

1 gedachte over “Ode aan mijn Valentijn”

  1. Pingback: Liefde is enorm krachtig | Valentijnsdag

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

negatief zelfbeeld

Negatief zelfbeeld

Heb jij een negatief zelfbeeld? Veel mensen hebben een negatief zelfbeeld. Dat is jammer! Want dat maakt jouw leven en

Leer je brein kennen

Voor een hoge productiviteit en je energie in balans.

Leer je brein kennen - burn-out preventie