Adres
5665 PL Geldrop

Bellen
06-30490522

KvK
55521517

Stressverzuim-begeleiding

Start direct met stressverzuimbegeleiding als je denkt dat stress oorzaak is van de ziekmelding of niet goed functioneren. 
Wacht niet tot het een probleem wordt.

Medewerkers zijn nét mensen

Stiekem zijn veel ziekmeldingen gerelateerd aan stress. Maar het heeft niet altijd (alleen) met werk te maken. 

Medewerkers zijn nét mensen met verdriet, relatieproblemen, angst, gebrek aan zelfvertrouwen, niet goed genoeg denken te zijn of ze hebben stress door ander gedoe in hun leven. Overbelasting door stress  levert spanning op en niet alleen bij zichzelf je ziet het ook op de werkvloer. De prestaties verminderen en de communicatie wordt er niet beter op. 

Medewerkers gaan vaak te lang door waardoor ze breken of letterlijk omvallen. Met (langdurig) verzuim als gevolg.

Ga voor een duurzame en niet voor een dure oplossing

Start direct met stressverzuimbegeleiding als je denkt dat stress oorzaak is van uitval/ziekmelding of bang bent dat een situatie kan leiden tot overbelasting door stress.
Wacht niet tot het een duur probleem wordt.

Content Trainer

Gemiddeld kost verzuim ongeveer 350 euro per dag! Je kunt beter investeren in het voorkomen van stress verzuim. Train je medewerkers.

Content Praktijk

Veel verzuimklachten komen door stress. Ongrijpbaar voor werknemers. Wat is wijsheid? Start begeleiding van een Stress en Mental Coach op.

Content Academie

Maak mentale overbelasting bespreekbaar. Uit onderzoek blijkt dat er nog steeds een taboe heerst op mentale klachten. Start met e-learning.

De kracht van stressverzuimbegeleiding

Verzuimbegeleiding bij stress is een krachtig hulpmiddel om jou en je werknemers te helpen die te maken hebben met overbelasting door stress en burn-out. Het voorkomt (langdurig) verzuim en hoge kosten. 

Als leidinggevende ben je een belangrijke schakel in het herstel van je medewerker. Maar er is ook een machtsverhouding en vaak een gebrek aan tijd om echte resultaten te behalen. In samenwerking met de Content Praktijk zal het verzuimpercentage dalen. 

Uitval heeft echt niet altijd alleen maar met werk te maken. Het is vaak een combinatie van factoren die voor overbelasting zorgen. Maar de werkgever betaalt wel de rekening. Laat de kosten niet onnodig oplopen!

"Jolanda heeft me de tools en ruimte gegeven om me zelf te laten ontdekken welke mijn waarden zijn. Mijn eigen-waarden. Dat het ook niet één ding is dat mijn eigenwaarde bepaalt. Dat ik ook eigen-aardigheden heb waar ik tevreden mee mag zijn. Tevreden met mijzelf, content."
"Dankzij de Breinklas van de Content Academie is het voorkomen van een burn-out een onderwerp waar binnen onze organisatie vrijelijk over gesproken kan worden."
" Jolanda heeft mij geholpen om in te zien dat jezelf voorop stellen niet egoïstisch is maar juist goed voor jezelf zorgen is, zodat je er voor anderen kunt zijn. Met super praktische handvatten helpt ze je om inzicht te krijgen in de manier waarop je in situaties staat en hoe je rust kunt geven aan je brein. Groot resultaat in korte tijd!"

Handleiding voorkomen van mentale overbelasting

Vanuit verschillende invalshoeken kan je mentale overbelasting aanvliegen.