Reset je team

Het voorkomen of begeleiden van een burn-out is één van de meest complexe zaken om in te ondersteunen.

Nu de wereld weer een beetje open gaat en medewerkers weer naar kantoor mogen komen is het tijd om je team te resetten.

Download een blauwdruk van Reset Je Team om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen.

Download het stappenplan

Een blauwdruk en stappenplan met uitleg over het resetten van je team.

reset je team

Reset je Team

Het is nooit onwil, altijd onmacht

Verandering is de enige constante. Maar ons brein houdt niet van veranderingen. En dat zie je vaak terug in gedrag van je team. Nadat medewerkers in een nieuwe situatie zijn beland is het voor het brein een kwestie van ‘overleven’. Dit onrustige brein moet gerustgesteld worden.

Toen thuiswerken langer aanbleef dan verwacht was het noodzaak om de werkplek aan te passen. Nu de werkplekken vertrouwd zijn geworden en het thuiswerken ‘normaal’ is, gaat de wereld weer open en is de weg naar kantoor weer vrij.

Maar maak niet de fout dat je ‘gewoon’ weer terug kunt gaan naar hoe het was.

Er is nogal wat gebeurt in ieders leven. Om het teamgevoel te versterken of misschien zelfs wel te herstellen helpen wij je met het integreren van het stappenplan #resetjeteam.

#resetten

Ben jij er klaar voor (mee)?

Niets doen is geen optie als je voelt dat de rek eruit dreigt te raken.

De resultaten vallen tegen

Ondanks dat jij er alles aan hebt gedaan je team te ondersteunen vallen de resultaten tegen

De energie is eruit

Je voelt dat het enthousiasme afneemt en dat de energie uit het team is.

Persoonlijk leed

Bij de medewerkers is er persoonlijk leed. Ieder huisje heeft zijn kruisje. Maar hoe behoud je de synergie?

Balans werk - privé

Ondanks dat de medewerkers wel willen merk je dat ze de balans soms moeilijk kunnen vinden.

Wat vinden anderen?

Breinklas

Dankzij de Breinklas van de Content Academie is het voorkomen van een burn-out een onderwerp waar binnen onze organisatie vrijelijk over gesproken kan worden.

Gratis download

Reset Je Team

Een blauwdruk en stappenplan met uitleg over het resetten van je team.

Het team van Reset je Team

Wij zijn Ciska Rensen en Jolanda Damsma.

Wij delen de gedachte dat je de meeste kracht haalt uit jezelf als je jezelf durft te zijn. Wij zien de problemen waar medewerkers mee worstelen maar wij voelen ook de problemen van CEO’s en managers. Je hebt niet de tijd om elke medewerker aandacht op maat te geven.

Je kunt je deur openzetten om er te zijn wanneer het nodig is en te faciliteren waar kan. Medewerkers hebben zelf hun verantwoordelijkheid te dragen. Toch?

Maar daar zit volgens ons het probleem. De meeste medewerkers hebben net als CEO’s en managers een positieve intentie. Zij weten dat het even niet anders is en werken graag extra hard om door de crisis te komen. Ze vragen niet om hulp want ze zien ook wel dat jij het te druk hebt en weten dat iedereen in dezelfde situatie zit. Ze willen niet anders of zwak zijn dus zetten ze hun schouders eronder en gaan ervoor. En houden hun mond.

Met het programma Reset Je Team laten we inzien wat eigen verantwoordelijkheid is en waar je over kunt en misschien zelfs wel moet communiceren.

Hoe werken wij?

Wij werken ook online!
Juist in deze tijd willen we je laten ervaren dat je ook online in verbinding kan staan. Misschien wel sterker dan offline omdat je meteen de verdieping ingaat.

Vanuit je eigen vertrouwde omgeving is het gemakkelijker om jezelf te zijn. Vanuit het cognitieve kennis gaan we naar de kracht van het innerlijk. Effectieve communicatie is het sleutelwoord naar succes.

Wij passen ons programma aan op de wensen van de organisatie. Geen mens is gelijk, geen organisatie is gelijk, geen uitdaging is gelijk. Wij houden van maatwerk vanuit een blauwdruk.

Neem contact met ons op om hier meer over te weten:

Ciska Rensen –  06 41 78 27 28
Jolanda Damsma – 06 30 49 08 22