Wie ben ik?

"De maskers die we dragen om de buitenwereld ‘te vriend’ te houden
zorgen ervoor dat je je beste vriend(in) kwijtraakt.
Jezelf!
Maskers zijn een vijand voor je energie.
Zo ben ik in een burn-out geraakt.
Ik wist niet wat ik wilde omdat ik gewend was om te geven, niet om te krijgen.
Het (terug)pakken van de regie van mijn eigen leven geeft mij balans, rijkdom en energie.
Ik heb nu altijd mijn beste vriendin in de buurt om mij de beste adviezen te geven.
Het enige wat ik moet doen is luisteren."

Jolanda

Dit overkomt mij nooit!

Ik behoor tot de mensen die dacht dat het haar nooit zou overkomen. Ik ben sterk, ambitieus en ik heb een groot doorzettingsvermogen. Bovendien is mijn glas altijd half vol. Nee, ik én een burn-out dat past niet. Je zet gewoon je schouders eronder en gaat door!

Fout!

Juist als je denkt dat je het nooit overkomt zit je in de gevarenzone!

Waarom zou je steeds je schouders eronder zetten als het moeilijk is? Je kunt ook een andere keuze maken.
Jij en ik hebben altijd een keuze! Ook al voelt het soms van niet.

Ik heb de afgelopen jaren veel geleerd over mijn brein.
En weet je wat ik heb ontdekt?
Dat de meeste mensen verdwalen in hun brein. Laat mij je gids zijn zodat je niet verdwaalt en dat je de snelste weg naar succes neemt. Wat succes ook voor jou betekent.

Content mentor

Coach

Leren heb ik altijd graag gedaan. Ik zal je mijn cv besparen maar toen ik besloot om mij volledig in te zetten voor burn-outpreventie ben ik dieper in de boeken gekropen en ben ik gestart aan opleidingen.

NLP, Breinkennis, Burn-out Coach, en nu nog de opleiding Life Coach en Budgetcoach afronden. Ik vond alleen ervaring niet goed genoeg.

Mentor

Ik vind het belangrijk om zonder oordeel te luisteren. Maar ik geef ook graag adviezen. Dat is iets wat je als coach minimaal mag doen. Maar als mentor mag ik helemaal los gaan. Kom jij uit een burn-out en wil je jij jouw eigen bedrijf starten? Dan heb ik een programma voor je waar we allebei het beste uit onszelf kunnen halen.

Met jouw enthousiasme en doorzettingsvermogen en mijn ervaring als ondernemer, content schrijver en communicatieadviseur heb je alles wat je nodig hebt om jouw bedrijf tot een succes te maken. Ik houd ervan om mijn kennis te delen. En samen zorgen we ervoor dat je wél hard werkt aan je dromen maar niet (weer) omvalt door een burn-out.

breinklas

Ben eens een beetje liever voor jezelf!

We zijn vaak zoveel strenger tegen onszelf dan dat we ooit tegen een ander zijn. Daar zit de crux.

Doordat ik mezelf helemaal uit het oog was verloren viel ik om door een burn-out. Ik was totaal verbijsterd dat ik niets meer kon. Ik begreep er niets van! Waarom val ik om en blijf jij staan? Ben ik dan zo’n mislukkeling en zwak? Hoe dan? Ik ben optimist, een harde werker en bij tegenslag zet ik gewoon mijn schouders eronder.

Ik heb een helse zoektocht gehad om mezelf weer terug te vinden en om mezelf belangrijk te vinden. Maar ook om te weten wat IK wil en om te DOEN wat er gedaan moet worden. Ik gun deze zoektocht mijn ergste vijand niet toe. Daarom zet ik mij in om burn-out te voorkomen. Dat kan namelijk best gemakkelijk.
 

Wie ben ik?

Weetjes waar je niets aan hebt

Een paar mooie woorden waar ik trots op ben

Neem gerust contact met hen op als je meer wilt weten.

Ingrid
"Jolanda is enthousiast en weet waar ze over spreekt. Ze geeft duidelijke online lessen en heeft mij de feedback gegeven die ik nodig had, om een start te maken met het schrijven van mijn eigen teksten."
" Jolanda heeft mij geholpen om in te zien dat jezelf voorop stellen niet egoïstisch is maar juist goed voor jezelf zorgen is, zodat je er voor anderen kunt zijn. Met super praktische handvatten helpt ze je om inzicht te krijgen in de manier waarop je in situaties staat en hoe je rust kunt geven aan je brein. Groot resultaat in korte tijd!"
"Mijn vriendin is blij met Jolanda omdat het mede dankzij de inzichten die ik door haar lessen heb gekregen nu goed met mij gaat"

Content

Ik viel uit door een burn-out terwijl ik werkte bij een stichting als communicatieadviseur.

Na mijn burn-out ben ik gestart met mijn bedrijf LandJeTekst als Content Schrijver.

Het ondernemen en ontdekken van dat wat ik nog niet wist vond en vind ik fantastisch.

Content Schrijven is enorm leuk om te doen maar ik wil niet alleen Content Schrijven ik wil goed zijn en goed doen. Ik begon mijn carrière als bejaardenverzorgster en voor elkaar zorgen is mij met de paplepel ingegeven.

Ik wil ervoor zorgen dat jij uit een burn-out blijft. Dit doe ik door mijn kennis aan te bieden in online cursussen en bedrijven op maat te helpen met het reset-pakket. Daarnaast heb ik een Content Praktijk en heb ik een Content Café opgericht toen de deuren van cafés dichtbleven. Gewoon om wat gezelligheid en verbinding te vinden bij elkaar.

Alles wat ik kan doen dat bijdraagt aan mijn missie, wil ik aanpakken en tot een succes maken.

Of dit nu gaat over jou, jouw bedrijf of voor het bedrijf waar je werkt. Ik help je (terug) op de juiste weg. Zodat je Content bent.

 Kleur je leven in zoals jij dat wilt!

Content Academie

Bekijk de online trainingen

Waarom zou je aan verwachtingen moeten voldoen?

Kleur je leven in zoals jij dat wilt!

Jolanda Damsma
Video afspelen