Neuromarketing Troostprijs

troostprijst neuromarketing

Delen mag >

Corona zet de wereld op scherp

Het kan je niet ontgaan zijn. Corona zet de wereld op scherp. Terwijl het voor de meeste gezonde mensen niet eens een heftige griep is. Maar je zal maar tot de kwetsbare groep behoren, dan wil je er ver vandaan blijven.

Ik móet gewoon ook over het Coronavirus schrijven. Ik dacht ik doe het niet, het is niet origineel. Maar ik kan het niet laten, want het is wel actueel.

Sociale onthouding

Mooi woord sociale onthouding. Ik woon in Brabant en ik heb direct te maken met Corona. Mijn zoon is goed ziek geweest met de symptomen van Corona. Maar omdat we alleen indirect contact met een bron konden achterhalen en omdat hij niet ouder is dan 70 werd hij niet getest. Gelukkig knapte snel weer op maar hij hoest nog wel.

Zelf ben ik licht verkouden en heb een beetje hoofdpijn en spierpijn. Niets ergs maar het advies is binnenblijven totdat alle symptomen zijn verdwenen en daarna nog eens 24 uur.

Er schijnen zelfs steekproeven zijn geweest onder Brabanders die verkouden zijn. Veel daarvan bleken het Coronavirus te hebben. Hoe ga je dit tegen? We zijn niet gewend om binnen te blijven als we een keer niezen of hoesten.

RIVM

Wij volgen in ieder geval de adviezen van het RIVM op. Ik wil het niet op mijn geweten hebben dat ik iemand aansteek waarvoor het wél een serieus gezondheidsgevaar is.

Maar geloof me voor een Brabander is sociale onthouding een straf! In ieder geval voor mij. Het idee dat je er niet uit mag, althans niemand mag ontmoeten is vreemd. Ik ben vanmorgen even een wandelingetje gaan maken in het bos en ineens waardeer je veel meer wat je eerst voor vanzelfsprekend aannam.

Dat is dan in ieder geval een les die ik ervan geleerd heb. Want uitdagingen in ons leven zijn tevens lessen.

Gevolgen voor je business

De gevolgen voor mijn business zijn er nauwelijks. Ik spreek af en toe fysiek met mensen af omdat ik het leuk vind om elkaar live te ontmoeten. Ik ben tenslotte een Brabander. Maar nodig is het niet. Ik heb een aantal afspraken moeten verplaatsen van fysiek naar online maar dat is het voor nu. Ik bekijk het maar per week.

Mijn business is ingericht om online te kunnen werken. Maar dat geldt echt niet voor iedereen zo. Dat het gevolgen heeft voor andere bedrijven is helder.

Veel evenementen zijn afgelast. Ik voel mee met de organisatoren. Je doet wat goed is voor de algemene gezondheid, maar leuk is het natuurlijk niet na al dat werk dat in het organiseren van het event zit.

Nu komt het eropaan, wat voor ondernemer ben jij?

In de momenten van crisis komt het eropaan. Op deze momenten kun je jezelf observeren waar je leerpunten liggen. Blijf je hangen in drama? En ik kan me goed voorstellen dat het voor ondernemers drama kan zijn. Of ga je met de stroom mee en laat je je leiden naar nieuwe mogelijkheden? Kun jij accepteren wat er is en kijken welke mogelijkheden er nu zijn?

Wist jij dat de mooiste ideeën ontstaan uit crisis?

Werken aan je bedrijf

Doordat alle sociale activiteiten uit mijn agenda zijn heb ik meer tijd om aan mijn bedrijf te werken. Achterstallige werkzaamheden in te halen en vol gas aan mijn studie te gaan.

‘Elk nadeel hebt zijn voordeel.’

Inzicht

Ik heb een breinklas ontwikkeld waarin je zelf aan de slag gaat met jouw mindset. Zodat je gelukkiger, energierijk en productief kunt leven.

Kleur je leven in zoals jij dat wilt.

Je kunt nu gratis de eerste les downloaden. Mij gaf deze kennis zoveel inzicht dat ik mijn leven totaal anders heb ingericht. Wat zal het voor jou doen?

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

negatief zelfbeeld

Negatief zelfbeeld

Heb jij een negatief zelfbeeld? Veel mensen hebben een negatief zelfbeeld. Dat is jammer! Want dat maakt jouw leven en

Leer je brein kennen

Voor een hoge productiviteit en je energie in balans.

Leer je brein kennen - burn-out preventie