Helaas aanmelden is niet meer mogelijk

Ga je mee op netraite?

“Netwerken & Retraite voor vrouwen die het beste uit zichzelf willen halen.”

Voor wie?

Netraite -Retraite
Herken je dit?

Er is altijd wel wat te doen en het lijkt alsof je elke beslissing alleen moet maken. Je wilt het beste uit jezelf halen, jezelf zichtbaar maken met je kwaliteiten maar je wilt ook volledig bij jezelf blijven. Je bent nieuwsgierig, leergierig en/of gedreven en je wilt je grenzen ontdekken. Herkenbaar? Dan is deze Netraite voor jou bedoeld!

Netraite
Ga mee!

Deze Netraite is voor jou bedoeld als je wel wat rust kunt gebruiken en het fijn vindt om je comfortzone te vergroten en jezelf te ontwikkelen. Kom even uit je vertrouwde omgeving en ontdek jezelf!

Ik-tijd

Neem even de tijd voor jezelf. Om er straks ook weer voor anderen te kunnen zijn.

Nu is het tijd voor jou!

  • Laat even alle ballen die je in de lucht wilt houden liggen
  • Laat de stress van je afglijden
  • Laat een ander eens voor jou zorgen!
  • Laat alle kritische stemmetjes die je in je hoofd hoort los

Het is altijd een goede tijd om jezelf op te laden!

Netraite
Netraite, retraite

Ik-tijd

Geen nieuwe datum bekend

Ben jij stress?

Of ben jij S.T.R.E.S.S?

Someone
Trying to
Repair
Every
Situation
Solo

En natuurlijk gaat het je alleen goed af. Maar het is niet altijd nodig. Soms is het gewoon fijn om gelijkgestemden te treffen en het een keertje samen te doen.

Uiteindelijk kun je het niet altijd alleen. Je hebt iemand nodig die je motiveert en inspireert. Iemand die naar je luistert en je écht begrijpt. Iemand van wie je energie krijgt in plaats van dat het je energie kost.

Ben je bereid feedback te geven en sta je open om te ontvangen? Dan mag je dit weekend niet missen!

Ga met ons mee op Netraite!
Je verdient het!

 

Ik-tijd

Geen nieuwe datum bekend

BewustZijn & leef een gelukkig (werk)leven

Onze Netraite is een combinatie van Netwerken en Retraite. Samen met gelijkgestemden deel je je expertise en ervaringen.

We gaan voorbij de oppervlakte en duiken in de wereld van je onderbewuste. Een leuk en leerzaam proces in een veilige setting met andere ambitieuze vrouwen. Met workshops die gaan over jou!

En dat alles in een inspirerende rustgevende omgeving.  Nog nooit was het halen van doelen zo gemakkelijk. De mooiste ideeën ontstaan in rust.

Netraite

Even niets moeten

Genieten

Ik-tijd

Geen nieuwe datum bekend

Een bijzondere Netraite & verwenweekend. Ga je met ons mee?

Tijd voor ontmoeten.
Tijd voor jezelf.
Tijd voor creatie en inspiratie.
Tijd voor stilte.
Tijd om van elkaar te leren.
Tijd voor jou alleen.
Tijd voor even niets.
Tijd om voort te bewegen.
Tijd om plezier te hebben.
Tijd voor lekker eten.
Tijd voor een wijntje
Tijd voor samen.

Meld je aan voor de eerst volgende Netraite op 25 juni t.m 27 juni.

Netraite Netwerken & Retraite

Zet jezelf weer terug in balans!

Sharon & Jolanda

Organisatoren van deze Netraite

Ik-tijd

Pas jij bij deze groep ambitieuze vrouwen?

Ambitie wordt door veel vrouwen gezien als hard, glad, kil en koud.

  • Maar ambitie is niets meer dan het beste uit jezelf willen halen.
  • Niet bang zijn om je comfortzone te vergroten en
  • 100% verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en jouw leven.

Je hebt als vrouw, ook nog in 2021, gewild of ongewild, meer ballen in de lucht te houden dan menig man. Wij hebben respect voor vrouwen die meer willen dan voldoen aan verwachtingen van anderen. Voor vrouwen die zelfontwikkeling en zelfzorg belangrijk vinden. Wij hebben respect voor jou!

Jij verdient het om even bij te tanken. Om even in een andere omgeving te zijn. Om in de watten gelegd te worden. Om gezien en gehoord te worden. Om geholpen te worden met jouw ambities én om plezier te hebben.

Op een ongedwongen manier gaan we met elkaar aan de slag waardoor je nog lang zult terugkijken op dit weekend!

Wil jij er toe doen en alles uit het leven halen?

Zorg dan ook goed voor jezelf!

Ik-tijd

Sharon van ViaSharon

focus & Resultaat

Mijn loopbaan is gestart in de managementondersteuning, ontwikkeld tot HR Adviseur, met als specialisme werving en selectie en de arbeidsmarkt.

Ik geniet van de verbindingen die ik heb met mensen en het motiveert mij steeds meer als mensen in hun kracht komen te staan. Met deze gedachte heb ik een coachopleiding gevolgd. Nu coach en train ik mensen in zowel hun persoonlijke als professionele ontwikkeling en begeleid ik ze in hun loopbaan. Dit doe ik met Via Sharon, daar waar deskundigheidsbevordering en talentmanagement centraal staan. Waar ik met plezier en rust waarde wil creëren aan ieders werkgeluk, meer bewustwording en minder stress.

Daarnaast kun je mij als programmamanager tegenkomen bij Talentcoach, een sociale onderneming die in samenwerking met het bedrijfsleven mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpt om zich met zelfvertrouwen en authenticiteit te presenteren.

Mijn missie is om de ander net dat stapje extra te laten zetten, waardoor hij/zij zelf verder kan en elke uitdaging fluitend aan kan gaan.

Dit weekend ga je bewust Zijn en letterlijk aan de slag met jouw stappen, jouw toekomst. Zodat jouw werkgeluk wordt vergroot. Zo werk je efficiënt en prettig en krijg je meer vertrouwen om je leven sturing te geven, zoals jij dat wil.

“Just Do You”!

Jolanda van de Content Academie

Antwoorden vind je in je brein

Mijn carrière is gestart in de zorg, ontwikkeld tot communicatieadviseur, gespecialiseerd in online communicatie en door zelfontwikkeling, studie en ervaringen ben ik nu NLP- en burn-out coach en ik heb er mijn missie van gemaakt om burn-out te voorkomen.

Ik kijk er enorm naar uit om jou te ontmoeten en verhalen met elkaar te delen. Zelfontwikkeling is mijn tweede naam, ik ben altijd op zoek naar dat wat ik nog niet weet, want nieuwe dingen ontdekken is spannend en leuk!

Je kunt zeggen dat ik mijn portie levenservaring heb gehad maar uitdagingen horen bij het leven. We hebben er allemaal mee te maken.

Hoe ga jij met jouw uitdagingen om?
En waarom doe je wat je doet? En hoe komt het dat de een omvalt terwijl de ander blijft staan?

De antwoorden vind je in je brein. Je brein heeft een ongelofelijke kracht die snel reageert op jouw commando’s. Dit weekend ga je leren hoe jij de juiste commando’s aan je brein kunt geven zodat je brein vóór je gaat werken in plaats dat je brein tegenwerkt. We schoppen blokkades om en vegen de duiveltjes van je schouders.

Krijg weer nieuwe energie!

Ik-tijd

Netraite
Aanmelden niet meer mogelijk

Ben je op zoek naar een tijdschema? Zoek niet langer, je vindt hem toch niet. We gaan werken met creatieve werkvormen met ervaren begeleiders. Heb vertrouwen in het proces en laat het gewoon gebeuren.

Programma

Vrijdag

Vanaf 16.00 uur ontmoeten we elkaar. Laat je tas nog maar even in de auto staan, dat komt later wel.

Wees nieuwsgierig en laat je inspireren

Zaterdag

Voor de vroege vogels een pre-ontbijt-wandeling maar in ieder geval een middagwandeling.
Overdag ga je aan de slag met je overtuigingen.
 
Rust en tijd voor jezelf is er natuurlijk ook!

Zondag

Ontdek waar jouw werkgeluk ligt. Leer elkaar op een dieper niveau kennen en leer van de verschillen of de overeenkomsten.

Je lichaam vertelt je meer als je luistert

Afscheid

Is het weekend nu al om? Je voelt je zo thuis dat je nog wel even wilt blijven. Je krijgt nog een persoonlijke boodschap mee naar huis.

Wil je meer geluk? Kijk eerst of het welkom is.

Een bijzonder weekend van waarin jij jezelf ontmoet en met anderen gelijkgestemden mooie gesprekken voert. Een weekend waarin er tijd is voor jou! Waar er tijd is om te netwerken en het volgen van interessante workshops.

Reserveer nu je plaats. Op deze luxe locatie met veel privacy, een eigen kamer en inclusief alle maaltijden betaal je slechts 637,- (exclusief btw)

Voor zelfontwikkeling betaalt de belasting graag een stukje mee.

Inclusief: Alle maaltijden ook buiten onze thuishaven.
Inclusief: Parkeren op eigen terrein
Exclusief: de drankjes buiten onze thuishaven.

Vol = Vol
Maximaal 8 personen