Keuzestress

Keuzestress

Delen mag >

Keuzestress, te veel wikken en wegen, vastzitten in je gedachten. Wat kan je doen? Wat ga je doen? Wat is de beste keuze? Keuzestress is dodelijk voor je business, het zet je stil. En stilstaan is achteruitgaan. Zorg dat je in beweging blijft!

Ik ben een supertrotse moeder

Dennis, mijn oudste zoon heeft het ouderlijke huis verlaten. Chaos alom. Hij wilde alles alleen regelen, het was wachten op de chaos.

En chaos werd het maar wat heeft hij een prachtige plek gevonden om zelfstandig zijn leven vorm te gaan geven. Supertrots ben ik op hem! Hij heeft na een maand bij zijn 1e ‘volwassen’ baan al promotie gemaakt!

Nee, om hem hoef ik me geen zorgen te maken.

En toen was het stil

En toen was het ineens stil in huis. Zijn energie is weg en zijn is kamer leeg. Nou ja, bijna dan. Best raar om ineens een kamer ‘over’ te hebben. Hij is eerder weggeweest. Een half jaar Berlijn, een half jaar Spanje op kamers in Breda. Maar zijn kamer was zijn kamer en stond altijd klaar om direct weer te bewonen.

En nu…. nu is de kamer leeg

Volop kansen

Wanneer er iets leeg is, zijn er volop mogelijkheden. Wat ga je doen?

Nu de kamer ineens ‘over’ is heeft deze ruimte in mijn gedachte al heel wat invullingen gekregen. Een kleedkamer of een kantoor of mijn slaapkamer of een logeerkamer, want je weet nooit wanneer hij weer eens thuis wil komen slapen.

Keuzestress

Zoveel keuzes, ik kan er nog een sportkamer van maken of een meditatieruimte, of een trainingsruimte of een jeugdhonk voor de jongste. Keuzestress zet mij stil.

Want zolang ik niet kies, gebeurt er niets. Langzaam vult de kamer zich met rommel zonder functie. Een hoop ballast zonder doel.

Als jij niet kiest wordt er voor jou gekozen

Zo werkt dat ook voor jou. Als jij niet bewust kiest wat je met je tijd en energie wilt doen, wordt er voor jou gekozen. Je wordt belast met zaken zonder doel. Omdat het gemakkelijk en toegankelijk is. Maar is dat wat je echt wilt?

Neem de regie in eigen handen

Als je dromen uit wilt laten komen moet je de regie nemen en kiezen. Kies voor je dromen! Houd Focus. Ga doen wat je moet doen om onder de aandacht te komen zodat jouw dromen uit gaan komen.

In de Killer Content Academy geef ik je inzichten, tools en een instructie hoe je kunt kiezen om vervolgens aandacht te krijgen voor jouw droombedrijf.

Alles begint met een keuze

Want als je eenmaal weet waar je naar toe wilt hoef je maar te vertrekken.

Wat moet ik doen?

Als ik van de lege kamer een opbergkamer wil maken heb ik andere dingen nodig dan wanneer ik er een kledingkamer of slaapkamer van wil maken. Mijn doel is anders dus ook de weg ernaartoe is anders.

Stappenplan:

1. Maak een keuze.
2. Bepaal wat je doel is.
3. Bepaal wie je blij wilt maken.
4. Bepaal hoe je dat wilt doen.
5. Bepaal hoe je wilt overkomen.
6. Beken kleur.
7. Maak Killer Content.

Killer Content sluit naadloos aan op alle voorgaande punten

Want als je goed over alle elementen van het opknappen van de spreekwoordelijke kamer hebt nagedacht, weet je welke elementen je nodig hebt en waar je die kunt vinden. Als je alles hebt verzameld en een plan hebt gemaakt hoef je alleen maar te starten met de taken. Elke stap brengt je dichter bij je doel. Hoe meer aandacht en tijd het opknappen van de spreekwoordelijke kamer krijgt. Des te eerder ben je bij het gewenste resultaat.

Hoe zit het met jouw droom?

Heeft jouw droom focus en krijgt jouw droom genoeg aandacht? Je bent je bedrijf gestart met een doel. Hoever ben je van dat doel af? Word je ingezet voor andermans plannen of richt jij je op je eigen doelen?

Heb je daar hulp bij nodig? Plan dan een gratis contentgesprek in. Ik bespreek in dit gesprek samen met jou waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Wat heb jij nu nodig hebt met de tijd en middelen die jij nu hebt? Misschien kan ik je helpen, misschien kan ik je doorverwijzen of misschien krijg je een inzicht waardoor je zelf weer weet wat de beste volgende stap ik voor jou.

Heb je de eerste 6 stappen al doorlopen?

Wie je al wat je wilt en wie je hoe blij gaat maken? Heb je nu nog Killer Content nodig om je marketingwiel aan te zwaaien?

Dan heb ik iets gaafs voor jou!

1 november start ik met een groep ambitieuze ondernemers die een stap willen gaan maken naar meer zichtbaarheid. Ik lijk wel gek, zoveel waarde geef ik weg tegen een lage investering.

Wil je de geheimen van goede content weten?
Wil je de praktische handleiding van Killer Content leren?
Wil je weten hoe je overtuigende kan communiceren?

Doe dan mee met de Content Booster

Boost je content zodat je een vliegende start maakt in 2020. Ga 6 weken knallen en maak het verschil.

Na deze booster schrijf je moeiteloos je content, heb je nooit meer een inspiratieprobleem en weet je moeiteloos een writersblok te ontwijken.

Geen keuzestress

Schrijf je snel in zodat je nog mee kunt doen. Ik weet echt niet of ik de Content Booster in deze vorm en deze kleine investering nog eens ga doen.

Ondernemen is kansen pakken als je ze ziet.

Laat deze kans niet zomaar aan je voorbij gaan. Maar denk niet te lang, want dat zet je stil 🙂

 

Geen stress nodig,
dit is gewoon een goed aanbod! meer over de Content Creator>

2 gedachten over “Keuzestress”

  1. Pingback: Haal de stokken uit je marketingwiel! | Content Academie Online

  2. Pingback: Tegenslag. Wat doe je als alles tegen lijkt te zitten? | Content Academie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

negatief zelfbeeld

Negatief zelfbeeld

Heb jij een negatief zelfbeeld? Veel mensen hebben een negatief zelfbeeld. Dat is jammer! Want dat maakt jouw leven en

Leer je brein kennen

Voor een hoge productiviteit en je energie in balans.

Leer je brein kennen - burn-out preventie