Adres
5665 PL Geldrop

Bellen
06-30490522

KvK
55521517

IEMT

Integral Eye Movement Therapie

Gebruik maken van oogbewegingen om ervaringen en emoties te veranderen. 

 

“Bevrijd jezelf van emotionele bagage met IEMT”

Jolanda

Waarom IEMT

Ben je op zoek naar een manier om je emotionele problemen, belemmeringen of stress te overwinnen? IEMT biedt een eenvoudige maar vooral ook effectieve oplossing.

gecertificeert IEMT practitioner

Voor een reis naar emotionele genezing en persoonlijke groei kom je naar de Content Praktijk. 

Kies voor emotioneel welzijn

IEMT staat voor Integral Eye Movement Therapy.

Ik ben overtuigd van de toegevoegde waarde van IEMT wanneer je een  positieve veranderingen wilt in je leven. En de veranderingen zijn na 1 sessie al voelbaar! 

Waarom zou je niet kiezen voor emotioneel welzijn? 

Gratis kennismaking IEMT

Gratis Kennismaking

Jouw ogen en jouw oogbewegingen zijn van grote invloed bij een IEMT-sessie.

Je kunt nu met een leuk en eenvoudig spelelement zelf ervaren wat ik daarmee bedoel.

Schrijf je in, en je krijgt het spel gratis in je mail. 

Mijn belofte

Respectvol


Je kunt er vanvan uitgaan dat ik elk verhaal zonder oordeel aanhoor en respectvol zal omgaan met je emoties. Wat je vertelt blijft uiteraard onder ons.

Vertrouwelijk


Ik vind het belangrijk dat jij je veilig voelt. Veiligheid is extreem belangrijk om te durven delen van persoonlijke situaties en emoties. Geef gerust aan wat je nodig hebt.

Resultaatgericht


Ondanks dat ik je geen garanties mag beloven gaan we wel degelijk voor resultaat. Welk resultaat je haalt ligt ook aan hoe jij openstaat voor wat ik aanbied.

Het is niet nodig om details te delen

Het fantastische aan IEMT is dat ik niet tot in detail hoef te weten wat jou bezighoudt. Maar het is wel belangrijk om je emoties met mij te delen. 

IEMT is vooral intern werk van jou. Door mijn vragen ga jij intern je brein en emoties herkaderen of herprogrammeren.

Door het volgen van mijn vinger maken je ogen bewegingen waardoor je brein zich moet focussen. Je brein gaat hierdoor nieuwe verbindingen maken. Zo veranderen we permanent je emotie, waardoor je direct verlichting ervaart. 

Kom het ervaren

Je kunt natuurlijk Googlen tot je een ons weegt tot je bewijs hebt dat je een methode kiest dat voor je werkt. Je kunt ook blind vertrouwen hebben en het gewoon komen ervaren. IEMT is nog niet bekend onder een breed publiek, maar ik ben ervan overtuigd dat dit niet lang meer gaat duren. Zo effectief is het!

Ik beloof je dat je er geen spijt van zult hebben. Je zult je bevrijd voelen van balast die je al te lang meesjouwt.

Wat kun je verwachten?

Tijdens een sessie werken we samen om negatieve herinneringen en emotionele blokkades aan te pakken. Je mag verwachten dat je meer emotionele veerkracht ontwikkelt, dat je stress vermindert en dat je positieve veranderingen in je leven teweegbrengt. 

  • Eén 1 op 1 sessie
  • Je betaalt per sessie 
  • Zorg voor genoeg ruimte in je agenda, minimaal een uur maar plan gerust 2 uur zodat tijd geen belemmering is om door te pakken als dat nodig blijkt. 

Investering: 110,- per sessie. Trek hier minimaal anderhalf uur voor uit. Zodat we alle ruimte hebben om je sessie af te ronden. 
Stuur mij een mail met jouw uitdaging, vraag zodat ik beter kan beoordelen of je investering in een IEMT-sessie de juiste investering is. Of bel: 06-30490522. Omdat ik behandelingen geef kan ik niet altijd opnemen, maar dan bel ik je zo snel mogelijk terug. 

Actie: 1e kennismaking tegen 50% korting!

Of schiet een momentje in mijn agenda om kennis te maken zodat jij kunt beoordelen of je op de juiste plek bent. 

Wat is IEMT?

IEMT staat voor "Integral Eye Movement Therapy." Het is een vorm van therapie die gebruikmaakt van oogbewegingen om emotionele problemen en trauma's te verwerken en te transformeren.

Hoe werkt IEMT?

IEMT maakt gebruik van gestructureerde oogbewegingen om de manier waarop mensen traumatische herinneringen en emotionele problemen ervaren te veranderen. Het proces richt zich op het transformeren van de emotionele lading die aan deze herinneringen is gekoppeld.

Is IEMT hetzelfde als EMDR?

Hoewel IEMT en EMDR beide gebruikmaken van oogbewegingen als onderdeel van de therapie, verschillen ze in hun benadering en technieken. IEMT heeft zijn eigen methoden en protocollen.

Voor wie is IEMT niet geschikt?

IEMT is niet geschikt voor mensen met oogziekten of epilepsie. Je kunt beter wachten met een IEMT behandeling als je nog moet getuigen in een strafzaak.

Voor wie is IEMT geschikt?

IEMT kan nuttig zijn voor mensen die worstelen met emotionele problemen, traumatische herinneringen, angst, stress, en andere emotionele uitdagingen. Het kan geschikt zijn voor een breed scala aan individuen. Het gaat voor mij vooral om de stress te verminderen en de kwaltiteit van leven te verhogen.

Zijn de effecten van IEMT blijvend?

IEMT kan blijvende veranderingen teweegbrengen in de manier waarop je emoties ervaart, maar het resultaat varieert van persoon tot persoon. Meestal merk je na 1 sessie al verschil en zijn 3 sessies voldoende om het gewenste resultaat te bereiken. IEMT is geschikt voor een breed scala aan klachten. Het gaat voor mij vooral om de stress te verminderen en de kwaltiteit van leven te verhogen.

Hoe lang duurt een IEMT sessie?

De duur van een IEMT-sessie kan variëren, maar een typische sessie duurt meestal tussen 60 minuten en 90 minuten.

Zijn er risico's aan een IEMT-sessie?

IEMT wordt doorgaans als een veilige therapie beschouwd wanneer uitgevoerd door een getrainde en gecertificeerde practitioner. Het is belangrijk om met een gekwalificeerde professional te werken. Heb je  epilepsie dan kunnen de oogbewegingen een aanval opwekken. 

Een contente mens

Ik ben erkend IEMT practitioner en ik ben aangesloten bij The Association for IEMT Practitioners. 
De IEMT-opleiding is geaccrediteerd door het (CRKBO) en voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Beroepsonderwijs. Op dit moment wordt het nog niet vergoed door zorgverzekeraars.

IEMT