Adres
5665 PL Geldrop

Bellen
06-30490522

KvK
55521517

Mind Trainer

mind trainer

Hoe Content ben jij (echt)?

Je gedachten sturen je brein aan

Heb jij er ook last van dat je gedachten je niet met rust laten? Je hebt een goed idee maar je gedachten saboteren de uitvoering. Gedachten kunnen je letterlijk ziek maken.  

Een snelle blik op de theorie van je brein

Je brein bestaat uit drie delen. 

  1. Je reptielenbrein – doen
  2. Je zoogdierenbrein- vinden
  3. Je mensenbrein -weten
Vaak is het je reptielenbrein die niet wilt dat je iets anders gaat doen. Waarom?  Nieuwe dingen kunnen gevaar opleveren. Je reptielenbrein is ontwikkeld om je veilig te houden. Ook al weet je dat dat de verandering beter voor je is én vind je dat je het moet doen, je reptielenbrein houd je keihard tegen. 
 

Gedachten sturen emoties aan

Het is niet zo erg dat je allerlei gedachten hebt. Als je ze maar niet geloofd. Want op het moment dat je je gedachten gaat geloven, dan ben je de sigaar. 
Want je gedachten sturen je emoties aan. En als je bedenkt dat ruim 85% van je gedachten negatief zijn, nou dan kan je de klok erop gelijk zetten dat je je niet altijd even zelfverzekerd en blij voelt. 

Je hebt gedachten, je bent ze niet

Begin met de bewustwording dat je je gedachten niet bent, maar hebt. 
Mind Training is ijzersterk. Je kunt alles bereiken wat je wilt als je je brein onder controle hebt. 
Heb je een doel, maar zitten je gedachten in de weg? 
Neem dan contact met mij op. 
 
Je gedachten trainen kost energie en tijd, maar het kan je leven compleet veranderen.
 

Hoe stuur jij je brein aan?

Voor werkgevers

 

Je verzuimcijfers zijn hoog, of je team functioneert niet naar behoren. Je snapt het niet want op papier heb je een fantastisch team. Waarom komt het er niet uit?  Waarom gaat de samenwerking zo stroef. Zijn  ze te bang om zich uit te spreken of om hulp te vragen? Ben jij wel beschikbaar genoeg voor hen, of ben jij niet goed genoeg? 

Voor werknemers

 

Als werknemer wil je van meerwaarde zijn voor je bedrijf of je klanten. Je werkt hard maar nog heb je het gevoel dat je niet gewaardeerd wordt. Je hebt het gevoel dat je leidinggevende niet eens weet wat je allemaal doet. Je gedachten vliegen alle kanten op. Je denkt dat je niet goed genoeg bent en je twijfels houden je tegen. 

Nooit meer een burn-out

Net als jouw leven gaat mijn leven ook in ups en downs

Mijn gedachten namen mij mee naar een donkere wereld. Omdat ik niet wist hoe ik daarmee moest omgaan kwam ik in langdurig verzuim terecht. Omdat mijn werkgever niet wist hoe daarmee om te gaan kwam ik in een arbeidsconflict terecht en duurde het twee jaar voordat ik weer aan een toekomst durfde te denken en daarin stappen kon ondernemen.

Neem de regie over je leven en je gedachten (terug). Jij bent de Koningin van jouw leven!

Content Academie

Niet lekker in je vel zitten is het begin van veel extra problemen. Je kunt de uitdagingen van het leven minder goed aan als je niet goed zorgt voor je mind. 

Veel mensen leven met een masker op om de dag door te kunnen komen. Maar het kan ook anders. Je kunt je natuurlijk ziek melden en hopen dat het dan beter gaat. Of accepteren dat je nu eenmaal zo in elkaar zit. Maar je kunt er ook voor te kiezen om de dingen te doen die je mind positief aansturen. 

Samen kunnen we kijken naar welke belemmeringen in je brein afspelen en wat jij kunt doen om je beter in je vel te laten zitten. Je gedachten sturen immers je emoties aan. Laten we samen de regie weer terugnemen zodat jij je doelen kunt behalen. 

Doe je het liever zelf? Start dan met de e-learnings. 
Succes! 

 

Online BlogMagazine

Laat je insprireren, lees de artikelen die je aanspreken.

Koning

Koningsdag

Ben jij een Koningin? Koningsdag is voorbij, maar dat betekent niet dat de festiviteiten moeten eindigen! Jij kunt elke dag

FF lezen >

Een paar mooie woorden waar ik trots op ben

Neem gerust contact met hen op als je meer wilt weten.

"Jolanda heeft me de tools en ruimte gegeven om me zelf te laten ontdekken welke mijn waarden zijn. Mijn eigen-waarden. Dat het ook niet één ding is dat mijn eigenwaarde bepaalt. Dat ik ook eigen-aardigheden heb waar ik tevreden mee mag zijn. Tevreden met mijzelf, content."
"Ik ben hartstikke blij dat ik het traject ben gestart. Jolanda weet als geen ander de onderste steen naar boven te halen. En op dat fundament kun je dan weer verder bouwen. Ik weet nu welke richting ik op ga en dat voelt me toch goed!"
" Jolanda heeft mij geholpen om in te zien dat jezelf voorop stellen niet egoïstisch is maar juist goed voor jezelf zorgen is, zodat je er voor anderen kunt zijn. Met super praktische handvatten helpt ze je om inzicht te krijgen in de manier waarop je in situaties staat en hoe je rust kunt geven aan je brein. Groot resultaat in korte tijd!"

Werkwijze

Hoe dan?