Adres
5665 PL Geldrop

Bellen
06-30490522

KvK
55521517

Herstelbevordering

Herstelbevordering door stressverzuimbegeleiding

Stressverzuimbegeleiding speelt een belangrijke rol bij het bevorderen van herstel. Door werknemers te ondersteunen tijdens hun ziekteverzuim stimuleer je hen om terug te keren naar werk. Stressverzuimbegeleiding doorloopt een aantal stappen en activiteiten die erop gericht zijn op herstel en het bevorderen van het welzijn van betrokkenen.

Visie van de Content Praktijk? 

De Content Praktijk kijkt naar het hele plaatje. Het liefst ben ik zo vroeg mogelijk in het proces betrokken. Preventief is nog beter omdat dit veel ellende voor alle partijen voorkomt. De begeleiding is erop gericht om het herstelplan uit te voeren en te begeleiden naar het gewenste resultaat. 

Door training, coaching en blended-learning. Elke situatie en elk probleem kan op verschillende manier worden aangevlogen. Ik maak een aanpak op maat. 

onafhankelijk en discreet

Het is voor de medewerker van cruciaal belang dat zij er vanuit kan gaan dat alles wat wij bespreken tussen ons blijft. Anders is het zinloos mij in te schakelen. Die vertrouwensband is heilig. 

Ik rapporteer wat ik samen met de medewerker heb afgesproken. Niets meer. Ook al betaal jij de rekening. Dat is van groot belang om te weten. 

Maar ik streef ernaar dat ik niets hoef te rapporteren omdat ik de medewerker zodanig begeleid dat hij of zij zelf aangeeft hoe het proces verloopt en wat er nog nodig is.