Adres
5665 PL Geldrop

Bellen
06-30490522

KvK
55521517

DISC

Leer jezelf beter kennen om keuzes te maken die bij je passen! 

Een perfecte start voor een content leven. 

“Hoe kun je weten wat je wilt als je niet weet wie je bent en welke eigenschappen bij jou horen? “

Jolanda

Wat is DISC?

 
DISC laat het gedrag van een persoon in een bepaalde omgeving zien. Wanneer jij jouw DISC-profiel hebt ben je zelfbewust en krijg je een betere interactie met je omgeving. 
 
Met hulp van de kleuren uit je DISC-profiel en de uitleg daarvan kan je de andere stijlen ook zien en begrijpen. Zo kom je gemakkelijker op andermans golflengte.
 

DISC staat voor:

 • D = Dominantie – Hoe ga je om met problemen en het behalen van je doelen
 • I = Invloed – Hoe beïnvloed jij jouw omgeving en wat ik je overtuigingskracht.
 • S = Stabiliteit – Dit zegt iets over de manier waarom je reageert op veranderingen en tempowisselingen.
 • C = Conformisme – Hoe belangrijk vind jij procedure en regels.
Elke stijl kent een aantal sterke eigenschappen maar natuurlijk ook valkuilen. Met het maken van een DISC-profiel krijg je inzicht in jouw eigen gedrag en motivaties maar je herkent ook de stijl van anderen om je heen.
 

Leren communiceren

Wanneer je door hebt dat iedereen op een andere manier naar de wereld kijkt gaat er een nieuwe wereld voor je open. We zijn gewend te communiceren tegen anderen zoals we zelf aangesproken willen worden. Maar wat als je nu gaat communiceren zoals de ander aangesproken wil worden?  Met als doel dat je minder conflicten hebt en effectief weet te communiceren over de zaken die jij belangrijk vindt. 

Grote impact

Van alle inzichten die ik heb mogen ontvangen is DISC mij het meest bijgebleven. Ineens begreep ik waarom ik met bepaalde mensen moeite had. Dat verdween als sneeuw voor de zon toen ik wist hoe ik daar invloed op kon uitoefenen. 

Ik ben dan ook trots dat ik nu zelf gecertificeerd DISC-trainer ben. Ik gun iedereen een eigen profiel met bijbehorende inzichten. 

Maak jouw profiel en verander je kijk op een positieve manier. 
Je kunt ook direct jouw coachgesprek bijboeken zodat we samen kunnen kijken wat dit betekent voor jouw uitdagingen. 
DISC

Wat is dé waarheid?

Er is niet 1 waarheid. Jij ziet de wereld niet zoals die is, maar je ziet de wereld zoals je zelf bent. Maar niet iedereen is hetzelfde. Jij bent bijvoorbeeld introvert en de ander is extrovert. De een is taakgericht de ander juist mensgericht. En hoe jij bent, zo aanschouw jij de wereld.

Wat zal er gebeuren als je moeite doet om de wereld ook te zien zoals die ander het ziet?

Behandel de anderen zoals zij behandeld willen worden

Ik heb vroeger geleerd dat je anderen moet behandelen zoals je zelf behandeld wilt worden. Op zich een les vanuit een positieve intentie. Maar om persoonlijke conflicten te elimineren, en om zelf de regie te houden is het makkelijker om anderen te behandelen zoals zij behandeld willen worden.

DISC is een bewezen methode om een connectie op te bouwen. Of het nu gaat over persoonlijke relaties of relaties op je werk.

Nieuwsgierigheid

Het enige wat je nodig hebt is een beetje nieuwsgierigheid om te willen weten wat jou maar ook wat een ander drijft. Jouw communicatie is zo goed als jouw begrip voor die ander waarmee je communiceert.

DISC is leuk, nuttig en gemakkelijk te gebruiken.
Mail mij met het verzoek dat je een Profiel wilt invullen en ik stuur je de uitleg en een persoonlijke link. 

Voor slechts 75 euro weet je meer!

DISC

Inzicht in mijn DISC-profiel

 

Je krijgt een persoonlijke link. Na het invullen van de vragen (neem hier echt even de tijd en rust voor) krijg je een rapportage met jouw  profiel. Hoe je van nature bent maar ook welk gedrag je laat zien. 

Inzicht in mijn Drijfveren

 

Je krijgt een persoonlijke link. Na het invullen van de vragen (neem hier echte even de rust en tijd voor) krijg je een rapportage met jouw drijfveren. Waar kom jij je bed voor uit. En waarom erger jij je aan anderen? 

Startpakket

Leer jezelf kennen
190- eenmalig
 • DISC analyse
 • Persoonlijk rapport
 • Coachgesprek

Basispakket

serieus met jezelf aan de slag
550,- eenmalig
 • Startpakket
 • 4x online coaching
 • 1 op 1 koffiemoment
Interessant

Zelfcontrole

Soms is 1 coachgesprek al voldoende
120,- eenmalig
 • Coachgesprek