Ik wil een diepe indruk achterlaten

dipe indruk achterlaten

Delen mag >

Nee hoor, gelukkig ben ik niet ziek, heb ik geen depressies en ga ik niet dood. Althans niet dat ik weet. Ik hoop natuurlijk dat ik nog heel lang mag genieten van het leven! Maar áls ik dan doodga, dan wil ik wel een diepe indruk achterlaten. Niet zozeer ‘ik’ maar ‘mijn bestaan’. Ik wil ertoe doen. Ik wil werk doen dat de wereld een beetje mooier maakt.

Online Marketing

Hoe past online marketing in dat verlangen? Marketing wordt gezien als manipuleren en sturen van acties. Neuromarketing gaat nog een stapje verder…. We (=marketeers) gebruiken de kennis van hersenen en de wijze waarop we reageren om een actie uit te lokken. Is dat de wereld een beetje mooier maken?

Ik houd van Zeeland

Daarom zit ik deze week in Zeeland. Ik wil mijn ervaring en kennis inzetten voor ondernemers die de wereld een beetje mooier maken. Daar ga ik deze week eens goed over nadenken. Ik ben geen therapeut en dat wil ik ook niet zijn. Therapeuten zijn helden in mijn ogen. Zij zetten hun kennis en energie in om andere mensen beter te laten voelen. Net als masseurs, coaches, begeleiders en wie nog meer?

Ik wil er toe doen

Als ik deze groep ondernemers kan helpen om hun agenda vol te krijgen dan laat ik een diepe indruk achter.
Net als mijn voetstappen vanmiddag op het strand.
Hoe zou dat zijn?

Omdat alleen dromen niet werkt, ben ik gaan werken om deze droom waar te maken. En dat is de geboorte van de Killer Content Academy. #Cool

Lees snel wat de academy voor jou kan betekenen!

Meer over de Killer Content Academy >

1 gedachte over “Ik wil een diepe indruk achterlaten”

  1. Pingback: Acceptatie is dé bron voor zelfliefde | Jolanda Damsma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

negatief zelfbeeld

Negatief zelfbeeld

Heb jij een negatief zelfbeeld? Veel mensen hebben een negatief zelfbeeld. Dat is jammer! Want dat maakt jouw leven en

Leer je brein kennen

Voor een hoge productiviteit en je energie in balans.

Leer je brein kennen - burn-out preventie