Content schrijven kun je leren

Content schrijven kun je leren

Delen mag >

Negen maanden, we zijn er klaar voor

Af en toe loop ik mijn social media kanalen na om te kijken of de informatie nog past bij de plek waar ik nu sta.

Goede tip voor jou trouwens om dat ook te doen. Want we staan niet stil. We bewegen en maken stappen richting onze doelen.

Het is daarom slim om regelmatig eens te bekijken in welk hokje jij wordt geplaatst door mensen die voor het eerst op jouw profiel komen. Dat is namelijk wat wij doen.

Wij plaatsen mensen in hokjes. We willen het niet, maar onbewust doen we het toch.
Is Jolanda nu een businesscoach, tekstschrijver of onlinemarketing expert? Je wilt het toch weten!

LinkedIn

Op LinkedIn viel me ineens op dat ik de Killer Content Academy negen maanden geleden aan mijn profiel had toegevoegd. En dat vond ik opvallend. Ik had namelijk een dag daarvoor uitgesproken dat ik er klaar voor was.

Ik heb er hard aan gewerkt en de boel geperfectioneerd, maar nu voel ik aan alles dat ik klaar ben voor het grote publiek. Laat maar komen! Want content schrijven kun je leren!

Het vrouwelijk lichaam heeft negen maanden nodig om een perfect mensje te maken. Na negen maanden zwangerschap ben je klaar voor de geboorte van je baby. En dan breekt er een nieuwe periode aan. In een rap tempo kun je je na de geboorte al niet meer voorstellen dat je kindje er niet was.

De Killer Content Academy is mijn kindje

Het klinkt misschien een beetje zoetsappig, maar ik maak de vergelijking toch. De Killer Content Academy is mijn kindje. Ik ben er zo van overtuigd dat jij content kan leren schrijven, en voor jezelf betere teksten kan schrijven dan dat ik voor jou kan doen dat ik zo blij ben dat de Killer Content Academy er nu echt is.

Zo mooi als je verlangens werkelijkheid worden!

Mijn Academy is nu net zo perfect is als een pasgeboren baby. Het mag volwassen worden, maar alles wat een baby nodig heeft om te groeien is aanwezig. En ik kan me niet meer voorstellen dat de Killer Content Academy en het werk dat ik daarin mag doen er niet altijd al is geweest.

De Kinderziektes zijn eruit

De Killer Content Academy draait al een tijdje en de kinderziektes zijn eruit. Mijn Academy is nu klaar voor het grote publiek.

De Academy heeft zijn nut bewezen en samen ga ik ondernemers helpen een enorme boost aan hun bedrijf te geven.

Nu weet ik dat de Killer Content Academy fantastisch werkt voor ondernemers die de wereld een beetje mooier maken en dit willen laten weten aan hun potentiële klanten. Deze ondernemers gaan meer passende klanten naar zich toe trekken.

“Ik heb een bepaalde investering gedaan om het programma bij Jolanda te volgen. Maar als ik toen wist wat ik nu wist had ik nog meer willen investeren. Het programma van Jolanda is elk dubbeltje waard.”

Content is King

Ook jouw verdienmodel rust op content. Als je steeds weer op zoek gaat naar nieuwe klanten dan is content produceren dé manier om klanten naar je toe te trekken.

Je hebt een goede tekst nodig voor op je website, je wilt je expertstatus delen via blogs, het is noodzakelijk dat je zichtbaar bent online en je wilt absoluut een connectie maken met potentiële klanten.

Maar HOE doe je dat dan? WAT schrijf je wel? Wat beter NIET? Hoe bouw je een goede TEKST op? Wanneer is je tekst OVERTUIGEND genoeg? En hoe voorkom je dat je lezers AFHAKEN?

Conversieverhogend

Je steekt geld en energie in je content maar als je website niet conversieverhogend is ingericht, laat je kansen liggen.
Zorg dat al je inspanningen op elkaar zijn afgestemd zodat je marketingwiel een leadgenerator wordt.

Energierijk Ondernemen

Als je merkt dat je inspanningen resultaten opleveren dan krijg je daar ook energie van in plaats van dat het je energie kost. Met deze energie kun je blijvend Energierijk Ondernemen. Daarmee ga jij nog meer mensen helpen! En zo wordt jouw de wereld ween beetje mooier. En daarmee kan je nog meer mensen helpen.

Zullen we samen de wereld een beetje mooier maken?

Wil je weten hoe wij er samen voor zorgen dat de wereld een beetje mooier wordt?

Werk met gelijkgestemden

Meer informatie >

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

negatief zelfbeeld

Negatief zelfbeeld

Heb jij een negatief zelfbeeld? Veel mensen hebben een negatief zelfbeeld. Dat is jammer! Want dat maakt jouw leven en

Leer je brein kennen

Voor een hoge productiviteit en je energie in balans.

Leer je brein kennen - burn-out preventie