Adres
5665 PL Geldrop

Bellen
06-30490522

KvK
55521517

mental coach

Een mental coach is al lang niet meer alleen voor topsporters. Waarom wachten tot je een probleem hebt voordat je besluit het beste uit jezelf te halen? 

De grootste fout die je kunt maken 

In mijn beleving is de grootste fout die je kunt maken denken dat je het allemaal wel alleen kunt. 

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!

De Content Academie

Bekijk diverse e-learningen in de Content Academie als je het toch liever zelf wilt doen.

Gratis intake

Plan direct een gratis intake. In dit online gesprek van een half uur kijken we samen naar jouw uitdaging. Ik kijk of en hoe ik je kan helpen en we maken afspraken over jouw reis door jouw brein. 

Plan een sessie

 

Na de intake gaan we samen bekijken welk traject voor jou het meest geschikt is. Soms is 1 sessie al voldoende om je reis voort te zetten. 
1 losse sessie is een investering van 1 uur en 120,- 

Doe maar net of jij de Koningin ben

Het klinkt een beetje raar en misschien zelfs een beetje kinderachtig. Maar ik ben bloedserieus. 

Als jij in de spiegel kijkt en jij denkt dat jij de Koningin bent (of Koning) dan ga je direct recht staan met je schouders naar achteren. Dat doet wat met de fysiologie in je lichaam. Je denkt in overvloed en misschien wel in macht. Je voelt je mooi, gezien én gehoord.

Niemand negeert De Koningin! 

Al deze ‘net doen alsof emoties’ zijn mega krachtig voor je brein en je staat van zijn. 

Protocollen

Maar een Koningin heeft zich ook te houden aan protocollen. Aan regels.  Jij hebt waarschijnlijk ook het gevoel dat jij je te houden hebt aan geschreven en ongeschreven regels. 

Als je daarmee omgaat alsof je de Koningin bent ga je anders tegen jouw leven aankijken. En dat is mega krachtig.

Probeer het maar eens! 

Energielek

Het beste uit jezelf halen begint met achterhalen of je last hebt van een energielek. Waar lekt er ongemerkt veel energie en hoe kun je dat lek dichten?  Samen gaan we kijken naar waar jij energie van krijgt en hoe jij keuzes kunt maken die goed zijn voor jou! 

Daag jezelf uit!

Vertel mij je uitdaging en dan gaan we samen kijken naar de manier hoe jij die uitdaging kunt aanvliegen en het beste uit jezelf kunt halen. 

Jouw cheerleader

mental coach - cheerleader van jouw levenIk ben jouw cheerleader. 
Ik sta 100% aan jouw kant en denk met je mee. Juist omdat ik 100% aan jouw kant sta houd ik je soms een confronterende spiegel voor. Simpelweg omdat je dat zelf niet kunt. 

Zorg goed voor jezelf!

Jolanda

Content Praktijk

Omdat ik zelf een burn-out heb gehad weet ik hoe het voelt om de regie van je leven kwijt te raken en hoe je dat terug kunt pakken. Lees meer over mij >

Online begeleiding

Ik begeleid je online, via zoom of chat. Je voelt je immers het veiligst in je eigen omgeving. Daar kan je zijn wie je bent. Vanuit die situatie gaan we verder. 

Verandering is de enige constante in je leven

 

Ik weet uit ervaring hoe uitdagend het kan zijn om voor jezelf te kiezen. Allerlei stemmen en overtuigingen belemmeren je te doen wat je eigenlijk wilt doen. En als je eindelijk denkt te weten hoe het zit, verandert er weer van alles. 

De veranderingen blijven. Het is aan jou hoe je met die veranderingen omgaat. Hoe je blijft kiezen voor jezelf ook als het even moeilijk wordt. Hoe haal je het beste uit jezelf zonder anderen pijn te doen?

Neem de regie over jouw leven en je energie stroomt als vanzelf. 

De Content Academie

Bekijk online trainingen in de Content Academie

Wat vinden anderen?

Oprechte interesse

Jolanda is iemand die middels oprechte interesse en het stellen van de juiste vragen, snel inzicht krijgt in wat jij nodig hebt en wilt bereiken.