Adres
5665 PL Geldrop

Bellen
06-30490522

KvK
55521517

Content Café

Voel je welkom in het content café! Dit online content café is de plek waar jij content kunt vinden waar jij nu behoefte aan hebt. 

Wat staat er op het afhaalmenu van het Content Café?

 

Het Content Café is dé plek om goed voor jezelf te zorgen zodat je weer lekker in je vel zit en een content leven voor jezelf kunt creëren. Je bent meer dan welkom in het Online Content Café waar je zelf bepaalt waar je nu behoefte aan hebt.

Afhaalmenu

rust in je hoofd

Klik en consumeer

In dit afhaalmenu vind je verschillende GRATIS snackcontent waar je op eigen houtje van kunt genieten. Bestel zoveel snackcontent als je wilt en ervaar wat het met je doet.

Burn-out gevaar

Kom ALTIJD in actie als je voelt dat je iets nodig hebt. Bestel een kop koffie om helder te krijgen wat je precies nodig hebt.

Ik schrok van de risicopercentages van het uitvallen van een burn-out nu. De cijfers wisselen en lijken steeds hoger te worden. Het gevaar is echt! En de gevolgen enorm. 

In 2022 hebben 1,6 miljoen werknemers last van burn-out gerelateerde klachten. Dit aantal is gestegen ten opzichte van 2021, toen hadden nog 1,3 miljoen werknemers hiermee te maken.

Negeer signalen niet!

Meer cijfers

Top 1: Onderwijs
20.2%
Top 2: Industrie
15.7%
Top 3: Zorg & Welzijn
15.1%
Agenda

Er staan momenteel geen online activiteiten gepland. 

De kracht zit in een persoonlijke ontmoeting