Adres
5665 PL Geldrop

Bellen
06-30490522

KvK
55521517

Content Academie

Kennis = Macht. Wil je de regie terug over je welzijn en grip krijgen op stress dan is het belangrijk om te weten wat er gebeurt in je brein. Deze kennis motiveert om te werken aan herstel. 

Breinklas

Het brein veroorzaakt de hormonen die je een onprettig gevoel geven. Waarom je brein dit doet en hoe jij je brein kunt aansturen kun je leren. 

Ik heb een breinklas ontwikkeld die het gesprek over stressoverbelasting aanwakkert. Wanneer je samen praat over stress en op een leuke manier kunt zeggen wat er nu bij je speelt, bevorder je het welzijn van al je medewerkers. 

Stress bespreekbaar maken

Wanneer je stress bespreekbaar wilt maken is het aanbieden van de Breinklas tegelijkertijd aan je hele team een prima laagdrempelige manier. De kennis uit deze breinklas kun je ook gebruiken tijdens de bila’s om overbelasting bespreekbaar te maken. 

Op een simpele manier worden complexe zaken weergegeven. Wanneer je stress ervaart is er weinig denkkracht. Daar is rekening mee gehouden bij het samenstellen van deze Breinklas. 

Wil je daar meer over weten neem dan gerust contact met mij op.

 

"Dankzij de Breinklas van de Content Academie is het voorkomen van een burn-out een onderwerp waar binnen onze organisatie vrijelijk over gesproken kan worden."

Kennis als ondersteuning van stressbegeleiding

Kennis = Macht. Wanneer je kennis hebt over jezelf, je gedachten en je drijfveren ben je oppermachtig. Dat zijn de tools die je nodig hebt om weer grip te krijgen op je emoties en je leven.

Iedereen kan een contentik-tijd - Content Praktijk leven creeëren. 

In mijn academie staan e-learnings die ik inzet bij begeleiding van een medewerker. Wanneer ik denk dat een e-learning van toegevoegde vraag ik een specifieke e-learning te volgen voordat we elkaar weer spreken. 

blended learning

Deze manier van leren en ontwikkelen heeft een groot effect. Ik vraag niet om een hele training te volgen maar alleen een korte e-learning over een onderwerp dat actueel is in de medewerkers leven op dit moment. 

De input die ik krijg vanuit gesprekken verwerk ik in de e-learnings zodat ze goed aansluiten op de werkelijkheid en meer aansluiten dan alleen een stukje theorie. 

Neem contact op