Doe maar net of jij de Koningin ben

Het klinkt een beetje raar en misschien zelfs een beetje kinderachtig. Maar ik ben bloedserieus. 

Als jij in de spiegel kijkt en jij denkt dat jij de Koningin bent (of Koning) dan ga je direct recht staan met je schouders naar achteren. Dat doet wat met de fysiologie in je lichaam. Je denkt in overvloed en misschien wel in macht. Je voelt je mooi, gezien én gehoord.

Niemand negeert De Koningin! 

Al deze ‘net doen alsof emoties’ zijn mega krachtig voor je brein en je staat van zijn. 

Protocollen

Maar een Koningin heeft zich ook te houden aan protocollen. Aan regels. Jij hebt waarschijnlijk ook het gevoel dat jij je te houden hebt aan geschreven en ongeschreven regels. 

Als je daarmee omgaat alsof je de Koningin bent ga je anders tegen jouw leven aankijken. En dat is mega krachtig.

Probeer het maar eens! 

Energielek

Het beste uit jezelf halen begint met achterhalen of je last hebt van een energielek. Waar lekt er ongemerkt veel energie en hoe kun je dat lek dichten?  Samen gaan we kijken naar waar jij energie van krijgt en hoe jij keuzes kunt maken die goed zijn voor jou! 

Daag jezelf uit!

Vertel mij je uitdaging en dan gaan we samen kijken naar de manier hoe jij die uitdaging kunt aanvliegen en het beste uit jezelf kunt halen. 

Jouw cheerleader

mental coach - cheerleader van jouw levenIk ben jouw cheerleader. 
Ik sta 100% aan jouw kant en denk met je mee. Juist omdat ik 100% aan jouw kant sta houd ik je soms een confronterende spiegel voor. Simpelweg omdat je dat zelf niet kunt. 

Zorg goed voor jezelf!

Jolanda

Uit een andere koker

Hoe laad jij jouw batterij weer op?


Jij wilt het beste uit jezelf halen en anderen helpen. Daarvoor moet je in balans zijn. In balans met lichamelijke en geestelijke gezondheid.
Ben jij zorg aan het verlenen? Of dit nu is aan je kinderen, je ouders of professioneel, het vraagt veel energie van jou. Je kunt niet goed voor anderen zorgen als je niet eerst goed zorgt voor jezelf. Het is belangrijk dat je jouw brein de aandacht geeft die het verdiend.

Je gezondheid is jouw goud

Je weet hoe belangrijk voeding en bewegen is voor je gezondheid. Die informatie komt via allerlei kanalen bij ons binnen. Maar hoe goed zorg je voor je mentale gezondheid?
Als je mentaal gezond blijft kan je de uitdagingen die het leven je geeft veel beter aan.

Start met je brein

Gevoelens, energie en afstemming is belangrijk. Maar waarom?
Je brein stuurt naast je lichaam ook je emoties aan. En jij hebt daarover de controle. Ook al lijkt het nu alsof je de regie van je leven helemaal verliest.

Heb je het gevoel dat je allerlei ballen in de lucht probeert te houden maar je de zin erin verliest? Dit zijn de eerste tekenen van overbelasting! Dat kan niet de bedoeling zijn.

Wist je dat je pas echt goed voor anderen kunt zorgen als je eerst goed voor jezelf zorgt?