Anti Burn-out

anti burn-out

Delen mag >

Anti Burn-out programma

We beleven de laatste dagen van 2019 en kijken al vol verwachting uit naar 2020.
Wat gaat dit jaar ons brengen?
Wat wil je bereiken?
Wat heb je daarvoor nodig?
Wat houd je tegen?

Verlies jij wel eens de connectie met jezelf?

Ik heb knetterhard gewerkt in 2019, maar ik ben niet blij met het resultaat. Waarom niet? Omdat ik mezelf in het proces ben verloren.
Ik ben volledig open gaan staan voor alle adviezen die ik heb gekregen en ik ben daardoor de connectie met mezelf en mijn doelen verloren.
Misschien herken je dat wel?

Anti Burn-out : Een fantastisch inzicht

Ik kreeg een fantastisch inzicht dat ik nooit had gekregen als ik niet gewoon had gedaan. Soms moet je even van je pad afdwalen om te beseffen dat je verkeerd loopt. Je krijgt dan extra motivatie om weer je eigen pad te lopen.

Zo heb ik dat ervaren. ‘Gewoon doen’ is altijd al mijn motto geweest en meer dan ooit ben ik ervan overtuigd dat ‘gewoon gaan met die banaan’ je vooruithelpt.

Doseren

Ik heb veel trainingen gevolgd en ik lees enorm veel over ons brein en hoe ons brein voor ons werkt, maar ook hoe het enorm kan tegenwerken. Maar vooral over hoe we het beste uit ons brein kunnen halen.

De (Killer) Content Academie bestaat deze maand een jaar. Wat heb ik veel mogen leren van de deelnemers en over de wijze waarop ik mijn kennis mag overdragen. Wat ik vooral heb geleerd is dat ik té veel wil vertellen in een te korte tijd en daardoor raak ik jouw aandacht kwijt.

Anti burn-out

Wat ik ook heb geleerd is dat ik een missie heb. Mijn missie is burn-out te helpen voorkomen. Als ik de berichten mag geloven komt er een epidemie van burn-out aan. 1 op de 4 mensen kunnen straks niet meer werken als gevolgen van een burn-out. 1 op de 4!
Omdat ik zelf in dit zwarte gat heb gezeten wil ik er alles aan doen om dit te voorkomen voor anderen.

Hulp nodig voor mijn missie

Wil je mij helpen met mijn missie? Of om deze mensen snel te helpen uit die burn-out? Er is inmiddels veel bekend over het brein en over de enorme belasting die daarvan gevraagd wordt. Maar ook hoe we dit eenvoudig kunnen herstellen.

Ik wil deze kennis graag delen. Ik werk daarom aan een presentatie voor bedrijven waar ik jonge professionals deze informatie mag geven. Maar ook mijn academie ga ik anders inrichten.

We hebben last van een korte spanningsboog

De lessen die ik gaf waren te lang. Jouw spanningsboog is niet zo lang. Mijn uitdaging voor volgend jaar is de lessen korter te maken. Maximaal een half uur. Dat is ook fijn voor jou om de lessen terug te kijken. Een half uurtje is gemakkelijker in te plannen en zo kom je ook echt in beweging.

Twee super programma’s

Ik ga twee programma’s aanbieden. Content Zijn en Content Schrijven. Ik ga dit opbouwen in lessen van een half uur. Als je deze basislessen tot je neemt en de opdrachten uitwerkt, dan heb je binnen drie maanden resultaat. Met als onderliggend doel, een burn-out voorkomen. Omdat jij gaat doen wat je het allerliefste doet.

Jouw voordeel

Mijn uitdaging zit hem in het filteren van de informatie en in de opbouw van de programma’s. Omdat ik dit nog aan het uitvogelen ben kan jij dit proces volgen tegen de helft van de prijs.
Ik ga beide programma’s opnemen en jij kan daar live bij zijn zodat je ook direct je vragen kunt stellen. Als jij je nu inschrijft krijg je beide programma’s tegen de prijs van 1 programma.

Ben jij ook anti burn-out?

Ik ben anti burn-out. Jij ook? Wil jij niet in een burn-out komen? Wil je mensen helpen die in een burn-out zitten? Of wil deel je mijn missie om burn-out de wereld uit te helpen? Dan zit je bij de Content Academie helemaal op de juiste plaats.

Met de kennis die ik deel voorkom je een burn-out voor jezelf. Je kunt de informatie die ik deel overbrengen naar de mensen die jij helpt. Of je kunt je praktijk laten groeien door op een juiste manier Content te Schrijven.

 

Content Boost

Blauwdruk Content Zijn

1. Wie ben jij?
2. Wat wil jij?
3. Hoe ga je om met weerstand?
4. Bepaal je mindset.
5. Vind je purpose.
6. De kracht van denken
7. De kracht van focus
8. Hoe werken de filters in je brein
9. Waarom is multitasken killing voor je brein?
10. Hoe verwerk jij informatie?
11. Why?
12. 7 gedragsregels voor succes
13. Vertrouwen en overgave
14. Hoe voorkom je een burn-out?
15. De law of attraction, hoe werkt dat?

 

Content Schrijven

Blauwdruk Content Schrijven:

1. Wat is je identiteit?
2. Bepaal je doelgroep
3. Canvas businessmodel
4. Wat is de klantreis?
5. Gespreksonderwerpen uitschrijven
6. Schrijfplan maken
7. Aandacht trekken
8. Warme Homepagina schrijven
9. Sterke Verkooppagina schrijven
10. Neuromarketing
11. Bloggen
12. Nieuwsbrief
13. Social media
14. Google
15. Verbeter je website

Bij elke les hoort een werkboek met sterke vragen die je echt vooruithelpen.

Bonus

En mezelf kennende kan ik niet laten om ook veel bonuslessen te plaatsen. Omdat je in een overgangsfase komt heb je ook nog toegang tot alle informatie die ik dit jaar al heb mogen delen.

Bovendien is dit geen online programma waarbij je het zelf maar moet uitzoeken. Ik ben er voor je om je in elke stap te begeleiden.

Blijf jezelf ontwikkelen

Als ondernemer is het belangrijk om te blijven ontwikkelen. Stilstaan is achteruitgang. Wat ga jij dit jaar doen voor jouw ontwikkeling?

Dit aanbod is een persoonlijk ontwikkel traject maar ook dé kans om je marketing voor eens en altijd op orde te brengen.
Voor de prijs hoef je het niet te laten, want voordeliger ga je deze kennis nergens anders krijgen. Een investering die zich gegarandeerd terugverdiend.

Ja, ik doe mee

Heb je een bedrijf en wil je jouw medewerkers beschermen tegen een burn-out. Ook daar heb ik een prachtig anti burn-out programma voor.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

negatief zelfbeeld

Negatief zelfbeeld

Heb jij een negatief zelfbeeld? Veel mensen hebben een negatief zelfbeeld. Dat is jammer! Want dat maakt jouw leven en

Leer je brein kennen

Voor een hoge productiviteit en je energie in balans.

Leer je brein kennen - burn-out preventie