Hoe kan ik je helpen...

#resetjezelf

Nu je herstellende bent van een burn-out ben je je richting misschien wel kwijt. Wat is er nu goed voor jou? Want als je blijft doen wat je deed, zit je binnen no-time weer in een burn-out.

En dat is een plek waar je nooit meer wilt zijn.

Laat mij je helpen om opnieuw richting te geven aan je leven. Reset jezelf! Je bent niet meer dezelfde persoon als voor je burn-out.

‘Jouw leven is het resultaat is van jouw Zijn.’ Dat vond ik persoonlijke nogal een pittige constatering.

Zorg goed voor jezelf en blijf voorgoed uit een burn-out. Lees verder over de mogelijkheden binnen de Content Praktijk.

Als manager of CEO heb je een extra uitdaging wanneer mensen vanuit huis werken. Hoe gaat het met je personeel? Wat is de impact van de pandemie op het welzijn van je medewerkers?

Je wilt als leidinggevende dat jouw medewerkers zich veilig voelen om met jou te bespreken wat hen bezig houdt. Maar gebeurt dat ook echt? Of bestaat er angst om zichzelf kwetsbaar op te stellen.

De meeste medewerkers willen gewoon werken en het beste van zichzelf geven. Maar vaak doen ze uit loyaliteit de verkeerde dingen voor hun energie.

Door allerlei omstandigheden kun jij minder snel signaleren of het welzijn van je medewerkers in gevaar is. Voor productieve medewerkers en een laag verzuimcijfer investeer je in energiemanagement.

Starten met je eigen bedrijf  is spannend en uitdagend. Als je start met je bedrijf vanuit een burn-out is dat extra uitdagend. Hoe kom je aan je klanten? Hoe zet je jezelf en je bedrijf op de kaart? Maar ook hoe blijf je goed voor jezelf zorgen?

Wil je in balans blijven en winst maken door het leren schrijven van goede content? Lees dan snel meer over het programma Winst & Balans.

Het Content Café is een online café waar we ongedwongen met elkaar een praatje maken. Ik heb een snackcontent kaart voor je waar je op bestelling jouw content direct geserveerd krijgt.

Laagdrempelig en Gratis!
Omdat het leven soms al moeilijk en duur genoeg is.

Netraite staat voor Netwerken & Retraite.
Voor ambitieuze vrouwen die zichzelf beter willen leren kennen en om te resetten.
 
De rust zorgt ervoor dat jij je brein effectief kunt inzetten.
Speciaal voor jou als je weet dat je ook goed voor jezelf mag zorgen.
Neem even tijd voor jezelf!
Omdat je het verdiend.
 
Even niet moeten maar ontmoeten.
 
*Er is nog geen nieuwe datum beschikbaar.
In de Content Academie vind je online trainingen die je op je eigen tempo kunt volgen.
 
Ik raad je aan in ieder geval de Breinklas te volgen. Als je een beetje meer kennis hebt over je brein weet je hoe je jezelf in balans kunt houden.

Je bent dan productiever, gezelliger en gelukkiger.

 
De Content Academie is er om jezelf te blijven ontwikkelen. Zelfkennis helpt je aan succes. Kijk regelmatig of er nieuw aanbod is.
 
Omdat ontwikkelen gewoon leuk en mega zinvol is!