Hoe kan ik je helpen...

Het Content Café is een online café waar we ongedwongen met elkaar een praatje maken. Eén keer per maand zwaaien de deuren van het Content Café open. Gewoon om even te zijn en wat extra kennis op te doen hoe je goed voor jezelf kunt blijven kiezen in elke situatie.

Laagdrempelig en Gratis!
Omdat het leven soms al moeilijk  genoeg is.

#resetjezelf

Je klimt uit je burn-out maar je weet niet goed welke volgende stap er nu past bij jou.  Twijfel je of je nu wel jouw beste leven leeft?

Je hebt geleerd om voor jezelf te kiezen. Maar soms is het moeilijk om te zien welke keuzes je hebt en wat jij wilt. Je hebt te hard gewerkt of geleefd vanuit verwachtingen van anderen. Je bent je grenzen overgegaan. Het is nu tijd voor je eigen succes! 

Laat mij je helpen om opnieuw richting te geven aan je leven. Reset jezelf! Je bent niet meer dezelfde persoon als voor je burn-out. 

Blijf goed voor jezelf zorgen. Ontwijk stress niet, want dat heb je nodig om in actie te komen. Maar blijf zoeken naar de balans die past bij jou! 

Als manager of CEO heb je een extra uitdaging om je medewerker na een burn-out weer te laten integreren. Je wilt niet direct overvragen maar je bent ook geen therapeut. Het werk gaat gewoon door.  Een onafhankelijke begeleider haalt deze last van je schouder. 

De meeste medewerkers willen gewoon werken en het beste van zichzelf geven. Maar vaak doen ze uit loyaliteit de verkeerde dingen voor hun energie.

Door allerlei omstandigheden kun jij minder snel signaleren of het welzijn van je medewerkers in gevaar is. Voor productieve medewerkers en een laag verzuimcijfer investeer je in energiemanagement.

Starten met je eigen bedrijf  is spannend en uitdagend. Als je start met je bedrijf vanuit een burn-out is dat extra uitdagend. Hoe kom je aan je klanten? Hoe zet je jezelf en je bedrijf op de kaart? Maar ook hoe blijf je goed voor jezelf zorgen?

Wil je in balans blijven en winst maken door het leren schrijven van goede content? Lees dan snel meer over het programma Winst & Balans.

In de Content Academie vind je online trainingen die je op je eigen tempo kunt volgen.
 
Ik raad je aan in ieder geval de Breinklas te volgen. Als je een beetje meer kennis hebt over je brein weet je hoe je jezelf in balans kunt houden.

Je bent dan productiever, gezelliger en gelukkiger.

De Content Academie is er om jezelf te blijven ontwikkelen. Zelfkennis helpt je aan succes. Kijk regelmatig of er nieuw aanbod is.
 
Omdat ontwikkelen gewoon leuk en mega zinvol is!
Content Trainer
Bedankt voor je bezoek

Als Brabander kan ik je niet laten gaan zonder je iets aan te bieden.

Downloaden Starterskit

Deze tools maken het gemakkelijker om je vindbaarheid te vergroten.