Hoe kan ik je helpen...

Ik geloof dat jij en ik Koninginnen zijn. Wij zijn de Koningin van ons leven. Zelfverzekerd en mooi maken we besluiten over hoe ons leven eruit komt te zien. Maar ook waar we verschijnen en hoe we dat doen. 

Maar ondertussen zitten we vast aan protocollen, aan verwachtingen. Hoe ga je daarmee om?

Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen zodat jij ondanks alle uitdagingen je leven kunt inrichten  zoals jij dat wilt! 

Ga je mee schatzoeken?

Jij bent de Koningin van jouw leven en jij bent puur goud. Het enige dat jij hoeft te doen is je ogen en hart openhouden om het goud te zien, te pakken en te gebruiken. 

Neem de regie (terug) en ga voor niets minder dan voor een Content Leven. 

Ik ga samen met jou schatzoeken aan de kust. 
Een leuke dag vol plezier, rust en inspiratie.

Een VIP-Dag. Jij bent de Koningin.
Jij en jij alleen staat in het teken van deze dag. 

Een exclusieve 1 op 1 dag. 

#resetjezelf

Je klimt uit je burn-out maar je weet niet goed welke volgende stap er nu past bij jou. Twijfel je of je nu wel jouw beste leven leeft?

Je hebt geleerd om voor jezelf te kiezen. Maar soms is het moeilijk om te zien welke keuzes je hebt en wat jij wilt. Je hebt te hard gewerkt of geleefd vanuit verwachtingen van anderen. Je bent je grenzen overgegaan. Het is nu tijd voor je eigen succes! 

Laat mij je helpen om opnieuw richting te geven aan je leven. Reset jezelf! Je bent niet meer dezelfde persoon als voor je burn-out. 

Blijf goed voor jezelf zorgen. Ontwijk stress niet, want dat heb je nodig om in actie te komen. Maar blijf zoeken naar de balans die past bij jou! 

In de Content Academie vind je online trainingen die je op je eigen tempo kunt volgen.
 
Ik raad je aan in ieder geval de Breinklas te volgen. Als je een beetje meer kennis hebt over je brein weet je hoe je jezelf in balans kunt houden.

Je bent dan productiever, gezelliger en gelukkiger.

De Content Academie is er om jezelf te blijven ontwikkelen. Zelfkennis helpt je aan succes. Kijk regelmatig of er nieuw aanbod is.
 
Omdat ontwikkelen gewoon leuk en mega zinvol is!

Als manager of CEO heb je een extra uitdaging om je medewerker na een burn-out weer te laten integreren. Je wilt niet direct overvragen maar je bent ook geen therapeut. Het werk gaat gewoon door.  Een onafhankelijke begeleider haalt deze last van je schouder. 

De meeste medewerkers willen gewoon werken en het beste van zichzelf geven. Maar vaak doen ze uit loyaliteit de verkeerde dingen voor hun energie.

Door allerlei omstandigheden kun jij minder snel signaleren of het welzijn van je medewerkers in gevaar is. Voor productieve medewerkers en een laag verzuimcijfer investeer je in energiemanagement.